Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Blog

Duurzame meubelen
Interieurtrends

Primo Laminato: stijlvol en duurzaam in jouw interieur

Een interieur dat zowel stijlvol als duurzaam is, is een droom voor velen. Gelukkig kan ik jou helpen om deze droom werkelijkheid te maken. In deze blog duik ik dieper in op een veelzijdig materiaal dat je kunt integreren in jouw interieur: Primo Laminato.

Geplaatst: 01-11-2023
Door: Sofie
Woonkamer

De bank: mijn favoriete plekje in huis

Ontdek mijn nieuwste blog over banken bij Robbies Meubelen. Van hoekbanken tot ruimtebesparende opties en verschillende stoffen, leer alles over het kiezen van de perfecte bank voor jouw woonruimte. Lees meer en vind jouw ideale mix van comfort en stijl.

Geplaatst: 29-08-2023
Door: Sofie
Mangohouten meubelen
Interieurtrends

Trendtopper: mangohouten meubelen

Een van de trendtoppers van het moment is mangohout. Eettafels, dressoirs, tv-meubels, salontafels en nog veel meer. Maar wat is mangohout nou precies? Ik vertel je er graag meer over en zal ook mijn favoriete mangohouten meubelen uitlichten.

Geplaatst: 21-10-2022
Door: Sofie
Woonkamer

Heerlijk relaxen op een nieuwe fauteuil

Fauteuils, ook wel een luie stoel genoemd. Heb jij er een in huis? Ik merkte tijdens de feestdagen dat deze toch wel ontbrak in mijn woonkamer. Daarom ging ik op zoek naar de juiste fauteuil voor bij mij in huis.

Geplaatst: 13-01-2022
Door: Sofie
Interieurtrends

Woontrends 2022

Ben jij nieuwsgierig naar de woontrends voor 2022? Zoals ieder jaar komen er weer nieuwe materialen, stoffen en kleuren in de mode en ontwikkelen nieuwe stijlen zich. Sofie licht de trends en ontwikkelingen op woon- en interieurgebied toe.

Geplaatst: 02-11-2021
Door: Sofie
De perfecte eetkamerstoel
Eetkamer

De perfecte eetkamerstoel

Ben je op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen, maar heb je twijfels over de kleur, het materiaal of de stijl? Ook ik heb getwijfeld bij de aanschaf van nieuwe stoelen. Ik vertel je graag over mijn bevindingen!

Geplaatst: 30-09-2020
Door: Sofie