Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Primo Laminato: stijlvol en duurzaam in jouw interieur

Geplaatst: 01-11-2023
Door: Sofie

Categorie: Interieurtrends

Als interieurliefhebber ben ik altijd op zoek naar meubelstukken die niet alleen mijn huis verfraaien, maar ook duurzaam en veelzijdig zijn. Onlangs ontdekte ik Primo Laminato, een materiaal dat perfect past bij mijn zoektocht naar stijl en functionaliteit.

In dit blog wil ik graag mijn enthousiasme delen over waarom ik voor Primo Laminato meubelen zou kiezen en hoe Robbies Meubelen me heeft geholpen bij het vinden van de perfecte meubelstukken voor mijn interieur.

Wat is Primo Laminato?

Primo Laminato is een hoogwaardig laminaatmateriaal dat steeds populairder wordt in de wereld van interieurontwerp en meubelproductie. Het staat bekend om zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en natuurgetrouwe uitstraling, waardoor het een uitstekende keuze is voor diverse toepassingen in huis.

Alle meubelen van primo laminato

Waarom kiezen voor primo laminato meubelen?

Ik leg je graag uit welke redenen er zijn om te kiezen voor primo laminato meubelen en wat de voordelen zijn.

1. Primo Laminato: Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk

Een van de redenen waarom Primo Laminato mijn aandacht trok, is de duurzaamheid ervan. Ik hou van meubels die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijkse slijtage. Primo Laminato voldoet aan deze eis. Het is bestand tegen krassen en stoten, waardoor het ideaal is voor drukbezochte ruimtes in mijn huis. Bovendien behoudt het materiaal zijn oorspronkelijke uitstraling zelfs na jaren van gebruik, wat betekent dat ik niet vaak hoef te investeren in nieuwe meubels.

2. De Natuurlijke Uitstraling van Hout zonder het Onderhoud

Een andere reden waarom ik voor Primo Laminato kies, is de mogelijkheid om een natuurlijke uitstraling te creëren zonder de zorgen over het onderhoud van echte houten meubels. Dankzij geavanceerde technologieën kan Primo Laminato het uiterlijk van hout, steen, beton en andere natuurlijke materialen nauwkeurig nabootsen. Zo kan ik genieten van de warme en authentieke uitstraling van houten meubels in mijn huis, zonder me zorgen te maken over het schuren of lakken van het hout.

3. ONDERHOUDSVRIENDELIJKE MEUBELEN

Ik noemde het hierboven al; ''zonder het onderhoud''. Een ander groot voordeel van Primo Laminato is het eenvoudige onderhoud. Het oppervlak is gemakkelijk schoon te houden met een vochtige doek en vereist geen speciale behandeling. Dit maakt het ideaal voor gezinnen en mensen met een drukke levensstijl.

4. Veelzijdigheid IN JE INTERIEUR

Wat me ook aanspreekt, is de veelzijdigheid van Primo Laminato. Het kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen in huis, en ik ben blij met de naadloze integratie ervan in mijn interieur. Of ik nu op zoek ben naar een nieuwe eettafel, salontafel, of andere meubelstukken, Primo Laminato biedt mij talloze mogelijkheden om mijn huis te transformeren in de stijl die ik voor ogen heb. Bovendien kan ik kiezen uit verschillende ontwerpen en afwerkingen die passen bij mijn persoonlijke smaak.

Primo Laminato bij Robbies Meubelen

Wat mijn zoektocht naar Primo Laminato meubelen nog gemakkelijker heeft gemaakt, is het ruime aanbod bij Robbies Meubelen. Hier ontdekte ik de Happy@Home collectie, waaronder de Sardinië woonserie, Pantin meubelen en de Ostrava collectie. Deze meubelen combineren Primo Laminato met een modern design, waardoor ik zowel de duurzaamheid van Primo Laminato als eigentijdse esthetiek in mijn huis kan brengen.

Meubelserie Sardinië - Primo Laminato

Sardinië woonserie

Ik ben helemaal enthousiast over de Sardinië-collectie. Deze meubels combineren stoer industrieel design met een warme, natuurlijke uitstraling. Het Primo Laminato ziet eruit als echt hout, maar is supersterk en onderhoudsvriendelijk. Het heeft de uitstraling van massief hout. Alle meubelen in de collectie zijn verkrijgbaar in twee kleuren: het stoere, industriële drijfhoutlook en een natuurlijke houtlook.  

Deze collectie heeft niet alleen stijlvolle meubels, maar biedt ook slimme opbergruimte met de mogelijkheid om je favoriete woondecoraties te laten zien. Dankzij de warme ledverlichting komen ze helemaal tot hun recht. Bekijk de tafels en kasten uit deze geweldige collectie en geef je interieur een boost.

Alle Sardinië meubels

Pantin meubelen

Pantin woonserie

Met de Pantin woonserie haal je een natuurlijke uitstraling in huis dankzij het Primo Laminato in Barnwood, dat oogt als hout maar weinig onderhoud vergt. De zwarte metalen details contrasteren fraai met het lichte hout, terwijl de fijne U-poten en smalle handgrepen een verfijnde touch toevoegen.

De collectie biedt slimme opbergruimte met LED-verlichting om je dierbaarste bezittingen te laten schitteren. Bovendien bevatten de Pantin eetkamertafels dezelfde kenmerken en zijn ze beschikbaar in verschillende maten, waardoor Pantin een harmonieuze combinatie van stijl en functionaliteit biedt.

Naar de Pantin collectie

Ostrava meubels Happy@Home

Ostrava woonserie

Als je op zoek bent naar een mix van natuurlijke uitstraling en modern design, kijk dan eens naar de Ostrava collectie. Deze meubels hebben een strak ontwerp, subtiele handgrepen en slanke zwarte metalen poten. En hoewel deze collectie geen eetkamertafels heeft, zijn er mooie kleine tafels, zoals de bijzettafels en salontafels, met omkeerbare bladen in twee kleuren. Dat betekent dat ik mijn woonkamer steeds weer een andere look kan geven. 

En als je net als ik van opbergruimte houdt, zul je de kastmeubelen in deze collectie geweldig vinden. Ze hebben die strakke lijnen, zijn voorzien van ingebouwde ledverlichting en zijn gewoon prachtig. Maar de echte eyecatcher is de Ostrava roomdivider - zo modern, stijlvol en praktisch.

Bekijk de Ostrava meubelen

Bij Robbies Meubelen zijn ze trots op de veelzijdigheid en kwaliteit van Primo Laminato, en verheugd om deze duurzame en stijlvolle meubelen in samenwerking met Happy@Home aan te bieden. Ik nodig je graag uit om hun showroom te bezoeken en de Primo Laminato meubelen van Happy@Home in het echt te bewonderen. Transformeer jouw huis in een stijlvol, duurzaam en praktisch thuis met de prachtige meubelen uit deze collectie.

 

Blog overzicht