Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen
Filters

Voordelige hoektafels kopen?

Mist u een klein tafeltje die u gemakkelijk ergens bij kunt schuiven en waar u spullen op kwijt kunt? Of bent u op zoek naar het perfecte bijzettafeltje voor uw woonkamer? Dan zijn de hoektafels van Robbies iets voor u! Hier vind u een leuke bijzettafel of hoektafel die bij de rest van uw interieur past. Zo hebben wij grotere hoektafels waar u meer spullen op kwijt kunt en verschillende sets van bijzettafels die u ook kunt gebruiken als salontafel. Liever een salontafel? Die vindt u hier.

Kortom, voor elke wens en stijl vind u bij Robbies Meubelen een hoektafel die u gemakkelijk kunt combineren.

Veel verschillende hoektafels

Een hoeftafel is neit alleen erg functioneel, maar moet ook een mooi design hebben. Een hoektafel die past bij uw woning vindt u bij Robbies Meubelen. Ontdek de klassieke, landelijke, moderne of industriële hoektafels bij Robbies. Bekijk bijvoorbeeld de set bijzettafeltjes.

Industriële hoektafels

Hoektafels zijn ontzettend leuk en gemakkelijk te combineren. We zien dan ook steeds vaker verschillende hoektafels terug in een woning. Een trend die we vaak zien, zijn industriële meubels. In het assortiment van Robbies vindt u ook diverse industriële hoektafels die passen bij de industriële en stoeren stijl in uw woning. 

Nieuwe hoektafels kopen

Wilt u een nieuwe hoektafel kopen? Laat u inspireren in de showroom van Robbies in Hoogeloon. Wij adviseren u hier graag over uw nieuwe hoektafel. U kunt ook ons assortiment hoektafels online bestellen in onze webshop. De bestelde meubelen komen wij met veel plezier bij u bezorgen.

Meer over industriële meubels kopen

"Tevreden klant"
Ik wil jullie even hartelijk bedanken voor de onverwachte verassing.
We zouden gisteren in de eerste instantie alle meubels gaan krijgen op één setje tafeltje na want die was niet mee genomen.
Máár we kregen gisteren avond dus een grote verassing aangezien het setje er wel bij zat.
Dus we hebben alle meubels gekregen die we besteld bij jullie hebben.
We zijn heel erg blij met deze meubels, en de eetkamertafel is echt prachtig, en de hoogte van de tafel is ook echt perfect, want voorheen was de eetkamertafel te hoog waardoor ze altijd op een kussen moesten gaan zitten wilde ze fatsoenlijk aan tafel kunnen eten.
Ook wat de grote van de tafel betreft die is ook perfect een ovale tafelblad heeft je het gevoel of de tafel kleiner is dan een langwerpige tafel, terwijl deze toch 20 cm langer en 20 breder is.
De setjes tafeltjes zijn ook écht ontzettend mooi.
Wat de lampen betreft die hebben we nog niet uitgepakt , we wachten met het ophangen van de lampen tot de we twee laatste fauteuils eind januari/ begin februari gaan krijgen zodat we dan ook echt de juiste plek kunnen bepalen waar die moeten komen op te hangen.
Maar ook wat betreft het feit dat er veel verschilden kleuren hout in de tafels zitten maakt het dat er prachtig uitziet bij de hoge kast en de twee tv meubels, het geeft echt een prachtige warme uitstraling.

Ik wil U daarom ook heel hartelijk bedanken voor deze mooie verassing die we net voor de feestdagen hebben mogen krijgen.
En ik ben maar wat blij dat ik U winkel had gevonden waardoor we nu de juiste meubels hebben kunnen vinden om ons appartement echt zo te krijgen als ik voor ogen had.
Angelique -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief