Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen
Filters

Decoratieve sidetables

Op zoek naar een praktische maar ook mooie sidetable? Dan bent u bij Robbies Meubelen aan het juiste adres. Zo vind u in ons assortiment kleine sidetables, brede sidetables die mooi in de gang staan maar ook sets van sidetables die u leuk kunt combineren bij uw interieur. Een sidetable past altijd wel ergens in uw woning. Het is een handig plekje voor uw post of sleutels, of juist om mooie accessoires op te zetten. Op zoek naar een industriële bijzettafel of juist een moderne sidetable? Bekijk onze sidetables in de webshop of vind een complete set meubelen via ons woonprogramma.

Sidetables: functineel en stijlvol

Een sidetable is ontzettend functioneel als opbergplek. Daarnaast wordt het gebruikt als decoratief meubelstuk in de woning. Ideaal voor het decoreren met fotolijstjes, bloemen of bijvoorbeeld kaarsen en lampen. Bij Robbies Meubelen vindt u diverse sidetables die zowel functioneel als stijlvol zijn. U kunt bij ons terecht voor moderne en industriële sidetables, maar ook voor sfeervolle landelijke sidetables.

Online sidetables bestellen

Ontdek het assortiment sidetables van Robbies Meubelen in onze online webshop. Hier kunt u gemakkelijk uw nieuwe sidetable bestellen, die wij vervolgens thuis bezorgen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Hoogeloon. Hier voorzien we u graag van advies en informeren we u over alle mogelijkheden. 

"Tevreden klant"
Ik wil jullie even hartelijk bedanken voor de onverwachte verassing.
We zouden gisteren in de eerste instantie alle meubels gaan krijgen op één setje tafeltje na want die was niet mee genomen.
Máár we kregen gisteren avond dus een grote verassing aangezien het setje er wel bij zat.
Dus we hebben alle meubels gekregen die we besteld bij jullie hebben.
We zijn heel erg blij met deze meubels, en de eetkamertafel is echt prachtig, en de hoogte van de tafel is ook echt perfect, want voorheen was de eetkamertafel te hoog waardoor ze altijd op een kussen moesten gaan zitten wilde ze fatsoenlijk aan tafel kunnen eten.
Ook wat de grote van de tafel betreft die is ook perfect een ovale tafelblad heeft je het gevoel of de tafel kleiner is dan een langwerpige tafel, terwijl deze toch 20 cm langer en 20 breder is.
De setjes tafeltjes zijn ook écht ontzettend mooi.
Wat de lampen betreft die hebben we nog niet uitgepakt , we wachten met het ophangen van de lampen tot de we twee laatste fauteuils eind januari/ begin februari gaan krijgen zodat we dan ook echt de juiste plek kunnen bepalen waar die moeten komen op te hangen.
Maar ook wat betreft het feit dat er veel verschilden kleuren hout in de tafels zitten maakt het dat er prachtig uitziet bij de hoge kast en de twee tv meubels, het geeft echt een prachtige warme uitstraling.

Ik wil U daarom ook heel hartelijk bedanken voor deze mooie verassing die we net voor de feestdagen hebben mogen krijgen.
En ik ben maar wat blij dat ik U winkel had gevonden waardoor we nu de juiste meubels hebben kunnen vinden om ons appartement echt zo te krijgen als ik voor ogen had.
Angelique -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief