Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Industriële meubels kopen

Wanneer u een stoere of sfeervolle inrichting in huis hebt, passen industriële meubelen hier ontzettend goed bij. De combinatie van hout en staal zorgt voor een robuuste, maar warme uitstraling. Wilt u ook populaire industriële meubels kopen? Ontdek dan Robbies Meubelen.

Unieke industriële meubels

Industriële meubels zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Industriële meubelen hebben een combinatie van natuurlijke materialen met robuust stalen details. Dit zorgt ervoor dat de meubelen een eigen karakter hebben en erg uniek zijn. Deze meubelen hebben zowel een warme als een stoere uitstraling. Hierdoor zijn ze goed te combineren met verschillende interieurstijlen. De unieke industriële meubelen passen bijvoorbeeld goed thuis in moderne woningen, maar kunnen ook goed gecombineerd worden met vintage en landelijke meubelen.

Populaire industriële meubels

Bij Robbies Meubelen vindt u veel verschillende industriële meubels in het assortiment. Van industriële lampen, kasten en stoelen tot tafels en tv-meubelen. Het is bij Robbies mogelijk om uw gehele woonkamer en eetkamer in te richten in industriële stijl. Veel mensen die industriële meubels kopen kiezen voor een industriële eettafel. Door de combinatie van hout en metaal oogt de tafel erg robuust en stoer. Daarnaast zijn industriële kasten ook steeds populairder. De meeste industriële kasten zijn erg praktisch, maar ook echte eye-catchers in uw woning. Wist u dat softyl eetkamerstoelen ook een prachtige industriële uitstraling hebben?

Industriële meubels met scherpe prijzen

Onze industriële meubels zijn van hoge kwaliteit, maar hebben scherpe prijzen! Zo kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe tafel, kast of zitmeubilair, zonder teveel te betalen. Kies voor een stoere eettafel, gecombineerd met luxe stoelen en industriële lampen voor een strak design. Zo krijgt uw woning een warme uitstraling, maar geeft het daarnaast ook een stoer uiterlijk. En dat allemaal voor een scherpe prijs!

Industriële woonprogramma’s

Een inrichting uitzoeken dat helemaal op elkaar aansluit is ongelooflijk lastig. Wanneer u in een meubelzaak bent, is het lastig voor u te zien hoe alles er daadwerkelijk uitkomt te zien. Het is dan lastig in te schatten of alles goed bij elkaar past. Bij Robbies Meubelen bieden we daarom woonprogramma’s aan. Dit zijn meubellijnen in een bepaalde stijl. De meubels binnen deze meubellijn zijn gemaakt van dezelfde materialen en dezelfde designs. Hierdoor staan ze erg mooi bij elkaar. In ons assortiment vindt u ook industriële meubellijnen;

Woonprogrammas

industriële meubels kopen

Industriële meubels kopen

Wilt u prachtige industriële meubels kopen? Bekijk het ruime assortiment aan stoere meubels van Robbies Meubelen. U bent ook altijd welkom in onze showroom in Hoogeloon met 1500 m² aan meubelen. Wij zijn zeven dagen per week geopend en onze medewerkers staan hier altijd voor u klaar.

Meubelzaak Hoogeloon

"Tevreden klant"
Ik wil jullie even hartelijk bedanken voor de onverwachte verassing.
We zouden gisteren in de eerste instantie alle meubels gaan krijgen op één setje tafeltje na want die was niet mee genomen.
Máár we kregen gisteren avond dus een grote verassing aangezien het setje er wel bij zat.
Dus we hebben alle meubels gekregen die we besteld bij jullie hebben.
We zijn heel erg blij met deze meubels, en de eetkamertafel is echt prachtig, en de hoogte van de tafel is ook echt perfect, want voorheen was de eetkamertafel te hoog waardoor ze altijd op een kussen moesten gaan zitten wilde ze fatsoenlijk aan tafel kunnen eten.
Ook wat de grote van de tafel betreft die is ook perfect een ovale tafelblad heeft je het gevoel of de tafel kleiner is dan een langwerpige tafel, terwijl deze toch 20 cm langer en 20 breder is.
De setjes tafeltjes zijn ook écht ontzettend mooi.
Wat de lampen betreft die hebben we nog niet uitgepakt , we wachten met het ophangen van de lampen tot de we twee laatste fauteuils eind januari/ begin februari gaan krijgen zodat we dan ook echt de juiste plek kunnen bepalen waar die moeten komen op te hangen.
Maar ook wat betreft het feit dat er veel verschilden kleuren hout in de tafels zitten maakt het dat er prachtig uitziet bij de hoge kast en de twee tv meubels, het geeft echt een prachtige warme uitstraling.

Ik wil U daarom ook heel hartelijk bedanken voor deze mooie verassing die we net voor de feestdagen hebben mogen krijgen.
En ik ben maar wat blij dat ik U winkel had gevonden waardoor we nu de juiste meubels hebben kunnen vinden om ons appartement echt zo te krijgen als ik voor ogen had.
Angelique -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief