Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Meubelzaak Helmond

Het uitzoeken van een nieuwe meubel of een compleet nieuw interieur is vaak erg lastig. Je kan niet altijd vinden wat je zoekt en het is vaak een hele investering. Gelukkig vind je bij Robbies Meubelen dé meubelzaak bij Helmond. Hier kan je terecht voor een ruim assortiment meubelen in veel verschillende stijlen. Zo vinden we voor iedereen het perfecte meubel.

Van landelijk tot modern

Of je nou op zoek bent naar een landelijke meubel of een nieuw modern interieur, je vindt het bij onze meubelzaak vlakbij Helmond. Wij bieden veel verschillende meubelen aan in verschillend design. Hierdoor is er voor iedereen iets leuks te vinden. Bij Robbies Meubelen vindt u alles voor uw woonkamer en eethoek.

Bezoek meubelzaak Helmond

Omdat het niet altijd gemakkelijk is om een nieuwe meubel of compleet interieur uit te zoeken, kan je vaak het beste even langs komen. In onze meubelzaak in de omgeving van Helmond kan je alle meubelen zien, voelen en ervaren. Veel meubelen bieden verschillende mogelijkheden terwijl je dat in eerste instantie niet zult verwachten. Hier adviseren we je graag over in onze meubelzaak bij Helmond. Wij zijn alle dagen van de week geopend. Je kan altijd langs komen in onze 1500 m² showroom om inspiratie op te doen. Robbies Meubelen is ook dé meubelzaak voor de regio EindhovenTilburg en Breda.

Robbies Meubelen

Bij Robbies Meubelen vind je een ruim assortiment met ontzettend veel leuke meubelen. Wij zijn al ruim 20 jaar werkzaam in de meubelbranche. Wij hebben een passie voor meubelen en inrichting. Bij Robbies Meubelen bieden we hoge kwaliteit meubelen aan tegen een lage prijs.

Gehele assortiment ook online

Woon je niet in de buurt van onze meubelzaak nabij Helmond? Geen probleem! Bij Robbies Meubelen vind je het hele assortiment ook online in onze webshop. Wij hebben alle meubelen voorzien van goede afbeeldingen en beschrijvingen. Je kan dus veilig, betrouwbaar en snel de meubels kopen online.

Meer over onze online woonwinkel

meubelzaak helmond

Lamulux meubels

Tegenwoordig zien we steeds vaker meubels van het materiaal Lamulux. Dit materiaal is kras-, slijt- en stootvast en daarnaast verkrijgbaar in veel verschillende designs. Lamalux ziet eruit en voelt ook als massief hout. Het heeft een stoer karakter en past thuis in elke woning. Zeker in woningen met kinderen zijn Lamulux meubels erg praktisch. Niet alleen omdat de meubelen tegen een stootje kunnen, ze zijn ook onderhoudsvrij. Daarnaast hebben de meubelen afgeronde hoeken en zijn ze daarmee erg kindvriendelijk. Lamulux meubels zijn naast kindvriendlijk, ook milieuvriendelijk en het gaat erg lang mee.

"Top service"
Nadat onze relax fauteuil die we hier 2 jaar geleden kochten wat herrie maakte door een manco binnenin de stoel werd de stoel netjes opgehaald en een week later weer gerepareerd en wel terug thuis bezorgd. En dat geheel gratis: service van de zaak!
Claudia -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief