Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Online woonwinkel

Bent u op zoek naar een online woonwinkel waar u volop keus hebt uit meubels en accessoires voor de inrichting van uw woning? Dan bent u bij Robbies Meubelen aan het juiste adres.

Ruim aanbod online meubelen

Onze website mag met recht een online woonwinkel genoemd worden. In ons uitgebreide assortiment is voor elke woonstijl iets te vinden. Bovendien nodigt onze webshop uit om op uw gemak rond te neuzen tussen alle mogelijkheden en je eigen stijl te kiezen. Van alle meubels vind je minimaal 1 foto die je goed laat zien hoe het meubel er precies uitziet. Foto's vinden wij voor een online woonwinkel erg belangrijk en wij hechten dan ook veel waarde aan goede kwaliteit foto's die je een duidelijk beeld geven van de details van het meubel. Uiteraard maken wij dit compleet met goede beschrijvingen die een totaalbeeld geven van het meubel.

Vele aanbiedingen

Bij Robbies Meubelen bieden we al onze meubels aan tegen een scherpe prijs. Onze meubels hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding en zijn goedkope meubels voor de uitstekende kwaliteit. Naast de scherpe prijzen, hebben we ook nog vaak goede aanbiedingen. U kunt vaak genieten van ons containervoordeel.

Aanbiedingen bekijken

Lamulux meubels

Robbies Meubelen staat bekend om de vele complete woonprogramma's in allerlei stijlen. De meubels zijn gemaakt van Lamulux, een bijzondere materiaalsoort die eruit ziet en als aanvoelt als massief hout. Onze woonprogramma's hebben daardoor de uitstraling van massief houten meubels, maar zijn wel zeer gunstig geprijsd. Dit maakt de Lamulux meubelen van Robbies bijzonder de moeite waard. Ook hebben wij een grote collectie met stoelen, banken en accessoires. 

Woonwinkel in Hoogeloon

Overigens zijn wij niet alleen actief als online woonwinkel, maar bent u ook van harte welkom in onze ruime woonwinkel in Hoogeloon, dichtbij Eindhoven en Tilburg. Hier kunt u op uw gemak alle meubels bekijken en kunnen wij u uiteraard ook persoonlijk advies geven. Veel van onze meubelen vindt u hier ook terug in onze woonwinkel met 1500m² aan meubelen. Niet alleen veel van onze meubelen vindt u hier, maar ook in een groot volume. Hierdoor is het vaak mogelijk om uw nieuwe meubelen meteen mee te nemen of te laten bezorgen.

Online woonwinkel

 Wat is uw favoriete woonstijl?

Er is tegenwoordig ontzettend veel keus op interieurgebied en bij Robbies hebben we dan ook meubels online in allerlei woonstijlen. Wat uw voorkeur ook is, u vindt bij Robbies een woonprogramma dat bij u past. Dankzij de zeer complete woonprogramma's heeft u bovendien een ruime keuze. Wilt u bijvoorbeeld een kast met dichte deurtjes of een open kast of wilt u een smal of breed dressoir, er zijn volop mogelijkheden.

Enkele woontrends die u bij Robbies Meubelen vindt:

  • landelijke meubels
  • industriële meubels
  • Scandinavische meubels
  • teak meubels
  • klassieke meubels

Onze populaire eetkamerstoelen

De eethoek is vaak een belangrijk onderdeel van de woning. Hier wordt lekker gegeten en veel bijgepraat aan tafel. U wilt dan ook op goede eetkamerstoelen kunnen zitten. In onze online woonwinkel verkopen wij dan ook ontzettend veel eetkamerstoelen. Dit populaire meubelstuk vindt u in veel verschillende varianten in onze online woonwinkel. Door de vele aanbiedingen en hoge kwaliteit vindt u bij Robbies goedkope eetkamerstoelen die erg lang meegaan.

Robbies Meubelen: de online woonwinkel die net even anders is

In onze online woonwinkel vindt u betaalbare meubels waar u veel plezier van zult hebben. Wij houden u ook graag op de hoogte van nieuwtjes en acties. U kunt u hiervoor gratis inschrijven en bent dan als eerste op de hoogte van aanbiedingen. Ook organiseren wij regelmatig exclusieve acties voor onze nieuwsbrieflezers. >> Direct aanmelden. Daarnaast bieden we ook meubelen alleen online aan en niet in onze winkel.

Webonly deals

Maar ook een woonwinkel in Brabant

Naast een uitgebreide online collectie met meubelen hebben we in Brabant ook een fysieke winkel met allerlei leuke meubelen. De meubelen in de winkel bewonderen geeft toch een beter beeld en onze specialisten kunnen u het beste advies geven. Komt u ook langs in onze woonwinkel in Brabant?

Routebeschrijving