Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Meubelzaak Breda

Ben jij op zoek naar de leukste meubelzaak van Breda? Kom dan eens langs bij Robbies Meubelen! Hier vind je een groot assortiment meubelen van goede kwaliteit en met een stijlvol design.

Robbies Meubelen

Interieur is al ruim 20 jaar onze passie. Bij Robbies Meubelen zijn we al jarenlang werkzaam in de meubelbranche. Dit doen wij nog altijd met veel plezier. Wij zijn dan ook continu bezig met innovaties en nieuwe trends binnen de meubelbranche. Dit zie je terug in ons variërende assortiment meubels. Wij bieden verschillende stijlen aan, van landelijke meubelen tot klassieke of moderne meubelen. Deze bieden wij zowel online aan in onze webshop als in onze meubelzaak vlakbij Breda.

Kom langs in onze meubelzaak Breda

Wanneer je op zoek bent naar nieuw interieur, wil je het liefst de meubelen goed ervaren en uitproberen. In onze meubelzaak vlakbij Breda kan je vrijblijvend langs komen. Hier kan je inspiratie op doen voor een nieuwe meubel of voor een compleet nieuw interieur. Alle meubelen kan je hier uitproberen, ervaren en zien. Onze meubelzaak vlakbij Breda is alle dagen per week geopend. Wij zijn gevestigd in de buurt van Breda, in het plaatsje Hoogeloon.

Meubels kopen online

Het assortiment van Robbies Meubelen is ook online verkrijgbaar. In onze online woonwinkel staat het gehele assortiment met bijpassende afbeeldingen en beschrijvingen. Hierdoor heb je een goed beeld van de meubel en kan je eenvoudig online de meubels kopen. Binnen 5 werkdagen is jouw bestelling al binnen! Wanneer je een bestelling plaatst voor boven de €500,- is de bezorging zelfs gratis. Bij Robbies Meubelen bezorgen we door heel Nederland.

Geniet van leuke aanbiedingen

Bij Robbies Meubelen hebben we vaak leuke aanbiedingen. Geniet bijvoorbeeld van ons containervoordeel waarbij veel meubels goed zijn afgeprijsd. Ook wanneer een meubel niet in de aanbieding is, wordt deze als nog verkocht tegen een scherpe prijs. De prijs-kwaliteitverhouding bij Robbies is dan ook erg goed. Bekijk onze aanbiedingen of lees meer over goedkope meubels.

Aanbiedingen

Bij Robbies geniet je van vele voordelen

  • 1500 m² aan meubelen
  • 2500 m² aan tuinmeubelen
  • Hoge kwaliteit
  • Lage prijzen
  • Inruil en omruil service
  • Ervaren medewerkers

meubelzaak breda

Woonprogramma

Ben je op zoek naar een compleet nieuw interieur voor jouw woning? Bij Robbies Meubelen weten we hoe lastig het is om bijpassende meubelen te vinden. Vaak houd je van een bepaalde stijl, maar is het lastig een compleet nieuw interieur te vinden dat perfect bij elkaar past. Robbies Meubelen biedt hiervoor dé oplossing: onze woonprogramma’s. Een woonprogramma bestaat uit een bepaalde stijl met hierin alle bijpassende meubelen. Wanneer je van een bepaalde stijl houdt, is de kans groot dat je alle meubelen in dit woonprogramma mooi vindt. Je kan dan eenvoudig in één keer jouw nieuwe interieur uitkiezen en bestellen.

Ontdek ook meubelzaak nabij Tilburg, meubelzaak bij Eindhoven en meubelzaak vlakbij Helmond.

Kom langs!

"Tevreden klant"
Ik wil jullie even hartelijk bedanken voor de onverwachte verassing.
We zouden gisteren in de eerste instantie alle meubels gaan krijgen op één setje tafeltje na want die was niet mee genomen.
Máár we kregen gisteren avond dus een grote verassing aangezien het setje er wel bij zat.
Dus we hebben alle meubels gekregen die we besteld bij jullie hebben.
We zijn heel erg blij met deze meubels, en de eetkamertafel is echt prachtig, en de hoogte van de tafel is ook echt perfect, want voorheen was de eetkamertafel te hoog waardoor ze altijd op een kussen moesten gaan zitten wilde ze fatsoenlijk aan tafel kunnen eten.
Ook wat de grote van de tafel betreft die is ook perfect een ovale tafelblad heeft je het gevoel of de tafel kleiner is dan een langwerpige tafel, terwijl deze toch 20 cm langer en 20 breder is.
De setjes tafeltjes zijn ook écht ontzettend mooi.
Wat de lampen betreft die hebben we nog niet uitgepakt , we wachten met het ophangen van de lampen tot de we twee laatste fauteuils eind januari/ begin februari gaan krijgen zodat we dan ook echt de juiste plek kunnen bepalen waar die moeten komen op te hangen.
Maar ook wat betreft het feit dat er veel verschilden kleuren hout in de tafels zitten maakt het dat er prachtig uitziet bij de hoge kast en de twee tv meubels, het geeft echt een prachtige warme uitstraling.

Ik wil U daarom ook heel hartelijk bedanken voor deze mooie verassing die we net voor de feestdagen hebben mogen krijgen.
En ik ben maar wat blij dat ik U winkel had gevonden waardoor we nu de juiste meubels hebben kunnen vinden om ons appartement echt zo te krijgen als ik voor ogen had.
Angelique -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief