Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Meubelzaak Breda

Bent u op zoek naar een meubelzaak bij Breda? Kom dan eens langs bij Robbies Meubelen! Hier vindt  een groot assortiment meubelen van goede kwaliteit en met een stijlvol design. 1500 m² aan meubelen en accessoires.

Bekijk het assortiment

Over Robbies woonwinkel bij Breda

Interieur is al ruim 20 jaar onze passie. Bij Robbies Meubelen zijn we al jarenlang werkzaam in de meubelbranche. Dit doen wij nog altijd met veel plezier. Wij zijn dan ook continu bezig met innovaties en nieuwe trends binnen de meubelbranche. Dit zie je terug in ons variërende assortiment meubels. Wij bieden verschillende stijlen aan, van landelijke meubelen tot klassieke of moderne meubelen. Deze bieden wij zowel online aan in onze webshop als in onze meubelzaak bij Breda.

meubelzaak breda

Meubelzaak bij Breda

Wanneer u op zoek bent naar nieuw interieur, wilt u het liefst de meubelen goed ervaren en uitproberen. In onze meubelzaak bij Breda kunt u vrijblijvend langs komen. Hier kunt u inspiratie op doen voor een nieuwe meubel of voor een compleet nieuw interieur. Alle meubelen kunt u hier uitproberen, ervaren en zien. Onze meubelzaak Breda is alle dagen per week geopend. Wij zijn gevestigd in de buurt van Breda, in het plaatsje Hoogeloon.

Meubels kopen online

Het assortiment van onze woonwinkel bij Breda is ook online verkrijgbaar. We hebben alles van industriële tot landelijke meubels, voor in elke kamer van uw woning.In onze online woonwinkel staat het gehele assortiment met bijpassende afbeeldingen en beschrijvingen. Hierdoor heeft u een goed beeld van de meubel en kan je eenvoudig online de meubels kopen. Binnen 5 werkdagen is uw bestelling al binnen! Wanneer u een bestelling plaatst boven de €500,- is de bezorging zelfs gratis. Bij Robbies Meubelen bezorgen we niet alleen meubels in Breda, maar door heel Nederland!

Meubels online kopen

Een ruim assortiment aan tuinmeubelen

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de leukste tuinmeubelen. Bezoek onze webshop om ons ruime assortiment aan tuinmeubelen te ontdekken. Alles van tuinstoelen, parasols, loungesets tot ligbedden. We hebben een ruim aanbod aan goedkope tuinmeubels. 

Geniet van leuke aanbiedingen

Bij Robbies Meubelen hebben we vaak leuke aanbiedingen. Geniet bijvoorbeeld van ons containervoordeel waarbij veel meubels goed zijn afgeprijsd. Ook wanneer een meubel niet in de aanbieding is, wordt deze als nog verkocht tegen een scherpe prijs. De prijs-kwaliteitverhouding bij Robbies is dan ook erg goed. Bekijk onze aanbiedingen of lees meer over goedkope meubels

Aanbiedingen

Bij Robbies geniet je van vele voordelen

  • 1500 m² aan meubelen
  • Hoge kwaliteit
  • Lage prijzen
  • Inruil en omruil service
  • Ervaren medewerkers

Meubelzaak Breda

Meubelzaak Breda: Een compleet nieuw interieur?

Bent u op zoek naar een compleet nieuw interieur voor jouw woning? Bij onze woonwinkel in Breda helpen wij bij een totaal nieuwe woninginrichting. Robbies Meubelen weet hoe lastig het is om matchende meubelen te vinden. Vaak houd je van een bepaalde stijl, maar is het lastig een compleet nieuw interieur te vinden dat perfect bij elkaar past. Robbies Meubelen biedt hiervoor dé oplossing: onze woonprogramma’s. Een woonprogramma bestaat uit een bepaalde stijl met hierin alle bijpassende meubelen. Wanneer je van een bepaalde stijl houdt, is de kans groot dat je alle meubelen in dit woonprogramma mooi vindt. Je kan dan eenvoudig in één keer jouw nieuwe interieur uitkiezen en bestellen.

Kom langs!