Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Meubelzaak Breda

Bent u op zoek naar een meubelzaak bij Breda? Kom dan eens langs bij Robbies Meubelen! Hier vindt  een groot assortiment meubelen van goede kwaliteit en met een stijlvol design. 2500 m² aan meubelen en accessoires.

Meubelzaak bij Breda

Bekijk het assortiment

Robbies Meubelen

Interieur is al ruim 20 jaar onze passie. Bij Robbies Meubelen zijn we al jarenlang werkzaam in de meubelbranche. Dit doen wij nog altijd met veel plezier. Wij zijn dan ook continu bezig met innovaties en nieuwe trends binnen de meubelbranche. Dit zie je terug in ons variërende assortiment meubels. Wij bieden verschillende stijlen aan, van landelijke meubelen tot klassieke of moderne meubelen. Deze bieden wij zowel online aan in onze webshop als in onze meubelzaak bij Breda.

Meubelzaak Breda

Wanneer je op zoek bent naar nieuw interieur, wil je het liefst de meubelen goed ervaren en uitproberen. In onze meubelzaak Breda kan je vrijblijvend langs komen. Hier kan je inspiratie op doen voor een nieuwe meubel of voor een compleet nieuw interieur. Alle meubelen kan je hier uitproberen, ervaren en zien. Onze meubelzaak Breda is alle dagen per week geopend. Wij zijn gevestigd in de buurt van Breda, in het plaatsje Hoogeloon.

Meubels kopen online

Het assortiment van Robbies Meubelen is ook online verkrijgbaar. In onze online woonwinkel staat het gehele assortiment met bijpassende afbeeldingen en beschrijvingen. Hierdoor heb je een goed beeld van de meubel en kan je eenvoudig online de meubels kopen. Binnen 5 werkdagen is jouw bestelling al binnen! Wanneer je een bestelling plaatst voor boven de €500,- is de bezorging zelfs gratis. Bij Robbies Meubelen bezorgen we door heel Nederland.

Meubels online kopen

Geniet van leuke aanbiedingen

Bij Robbies Meubelen hebben we vaak leuke aanbiedingen. Geniet bijvoorbeeld van ons containervoordeel waarbij veel meubels goed zijn afgeprijsd. Ook wanneer een meubel niet in de aanbieding is, wordt deze als nog verkocht tegen een scherpe prijs. De prijs-kwaliteitverhouding bij Robbies is dan ook erg goed. Bekijk onze aanbiedingen of lees meer over goedkope meubels

Aanbiedingen

Bij Robbies geniet je van vele voordelen

  • 2500 m² aan meubelen
  • Hoge kwaliteit
  • Lage prijzen
  • Inruil en omruil service
  • Ervaren medewerkers

Meubelzaak Breda

Een compleet nieuw interieur?

Ben je op zoek naar een compleet nieuw interieur voor jouw woning? Robbies Meubelen weet hoe lastig het is om bijpassende meubelen te vinden. Vaak houd je van een bepaalde stijl, maar is het lastig een compleet nieuw interieur te vinden dat perfect bij elkaar past. Robbies Meubelen biedt hiervoor dé oplossing: onze woonprogramma’s. Een woonprogramma bestaat uit een bepaalde stijl met hierin alle bijpassende meubelen. Wanneer je van een bepaalde stijl houdt, is de kans groot dat je alle meubelen in dit woonprogramma mooi vindt. Je kan dan eenvoudig in één keer jouw nieuwe interieur uitkiezen en bestellen.

Kom langs!

"Helemaal tevreden"
Tuintafel besteld. Telefonisch contact over de levering was plezierig en persoonlijk. Keurig op tijd geleverd. Bedankt!
J. Van Oorschot -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief