Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Styling en interieuradvies

Geplaatst: 25-01-2021
Door: Sofie

Categorie: Styling en interieuradvies

Ga je binnenkort verhuizen en kun je wel wat extra professionele hulp voor de inrichting gebruiken? Of heeft je huidige interieur dringend een opfrisbeurt nodig? Dan ben je bij Robbies Meubelen aan het juiste adres! Ik geef je graag meer informatie over hoe wij te werk gaan.

Styling en interieuradvies op maat

Wanneer je op zoek bent naar styling en interieuradvies, herken je je wellicht in een van onderstaande punten:

  • Wil je al langer iets nieuws maar weet je niet hoe en waar te beginnen?
  • Voel je je niet helemaal thuis in je eigen woning en wil je dit graag veranderen?
  • Ga je verhuizen of verbouwen en zoek je hulp bij de inrichting van het huis?

Geen zorgen! Bij Robbies helpen we jou maar al te graag! Met een team van ervaren stylisten gaan wij graag voor jou aan de slag. Door de uitgebreide kennis over meubelen en accessoires, kunnen wij jou volop inspiratie en stijladvies geven voor hét interieur van jouw dromen!

Wanneer wij je komen helpen met de inrichting, staan jouw eigen stijl en woonwensen centraal. Onze stylisten zullen deze vertalen naar een interieur dat bij jou én bij de woning past. Een kleine aanpassing voor een klein budget of een grote aanpak voor een geheel nieuwe stijl/inrichting? Wij zorgen ervoor dat je woning in balans is zodat je je fijn voelt in je leefomgeving. Robbies geeft een professioneel en deskundig advies zodat jij weer kunt genieten van je huis!

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven bieden wij interieuradvies op maat. Nu we met z'n allen zoveel thuiswerken, is dit misschien wel het juiste moment om die ouderwetse kantoorinrichting aan te pakken.

Hoe gaan we te werk?

  1. Stap 1: contact

Na bestelling/aanmelding voor het interieuradvies, zal een van onze stylisten contact met je opnemen. Er wordt een afspraak ingepland zodat we bij je thuis kunnen komen kijken naar het huidige interieur. 

  1. Stap 2: thuisbezoek

Bij het thuisbezoek worden alle wensen besproken en laten we je diverse moodboards zien om ideeën op te doen. Houd je van landelijk, industrieel of juist design? Of misschien heb je wel geen idee? Daarom raad ik je aan om zelf van tevoren ook inspiratie op te doen in woontijdschriften en/of op internet. Zet voor jezelf op een rijtje welke grote meubels als een tafel, bank en stoelen je mooi vindt. Om sfeer te creëren in de woning kun je kijken bij de verlichting en accessoires zoals kussens en vloerkleden.

Zo zullen wij ook een duidelijk beeld krijgen van jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. Aan het einde van het bezoek nemen wij de maten op in je woning en nemen wij een aantal foto's van de huidige inrichting. 

Bekijk ons assortiment

  1. Stap 3: plan uitwerken

Met al onze verzamelde ideeën naar aanleiding van het thuisbezoek, hebben we enorm veel zin om aan de slag te gaan. Zo maakt de styliste een plattegrond van de woning met hierop alle meubelen en accessoires getekend. Ook de kleuradviezen zijn hierop terug te vinden. Tevens wordt er een voorstel gemaakt met de meubelen en accessoires. Als laatste het persoonlijke moodboard. Dat vind ik zelf altijd erg leuk om te maken. Lekkeren bladeren door magazines, folders en struinen op internet om de juiste sfeer en stijl duidelijk te kunnen presenteren. 

  1. Stap 4: presentatie interieurplan

Het persoonlijke interieurplan is klaar! Wij nodigen je uit in onze showroom (uiteraard volgens de RIVM-maatregelen) om dit te presenteren. Alle speciaal voor jou gekozen meubelen en accessoires worden in combinatie met het plan aan jou getoond. Een van de leukste momenten vind ik altijd om de reactie van de klant te zien. Als laatste spreken we dan nog de offerte door en bij goedkeuring is het 'bestelde' interieuradvies vaak gratis! Deze verrekenen we dan als korting op de totaalprijs. Wij geven je uiteraard het uitgewerkte advies mee, zodat je thuis nog eens alles kunt doornemen. 

  1. Stap 5: het eindresultaat

Het einde is in zicht! Ben je helemaal tevreden met ons interieurplan? Dan volgt de goedkeuring van de offerte en zetten we de bestelling in gang. Wil je toch nog wat aanpassingen doen of maar een deel van de offerte nemen? Geen probleem. Wij passen dit graag voor je aan. Uiteindelijk leveren we alle meubelen en accessoires thuis. Wij verzorgen tevens de montage en styling in je woning, totdat alles naar wens is. Weer een happy customer!

Via onze webshop kun je de service 'interieuradvies' bestellen. Twijfel je nog? Je kunt ons van maandag t/m zaterdag telefonisch bereiken. Wij lichten het graag nog even voor je toe.

Neem contact op

Decoratie- en stylingpakketten

Vind je het een beetje saai in huis en wil je graag meer sfeer en gezelligheid creëren? Wil je jouw woonkamer (of een andere ruimte) graag opfleuren maar weet je niet zo goed hoe? Kijk dan eens bij de decoratie- en stylingpakketten die mijn collega's hebben samengesteld. Er zijn diverse accessoirepakketten waar je uit kunt kiezen, in verschillende groottes. Uiteraard wordt er met jou de gewenste stijl besproken. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld landelijk & romantisch, modern & design of stoer & industrieel. Hoe meer accessoires, hoe gezelliger het wordt bij jou thuis! 

Bekijk alle pakketten

 

Blog overzicht