Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen
Filters

Diverse afmetingen, kleuren en materialen

Eettafels

Een eettafel is de sfeermaker van de eethoek. Aan de eettafel wordt gegeten, gepraat en gelachen. Vaak is de eettafel ook de eyecatcher van de eethoek. Robbies heeft mooie eettafels met verschillende designs, in diverse kleuren en verschillende materialen. Van robuuste industriële eettafels tot landelijke witte eettafels. Aan alle eettafels van Robbies kunt u heerlijk eten en zitten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een grote eettafel, een hoge eettafel of uitschuifbare eettafel? Kijk dan naar gehele collectie eettafels in de webshop. Veel van onze eettafels vallen onder een woonprogramma met dezelfde stijl meubelen. Door verschillende meubelen uit een woonprogramma te combineren creëert u één prachtig geheel. 

Diverse eettafels

Bij Robbies Meubelen bieden we u een ruime keuze aan eettafels. U kunt kiezen uit ronde eettafels, vierkante eettafels of rechthoekige eettafels. We hebben ook bartafels in het assortiment waaraan u kunt eten. Daarnaast hebben alle eettafels een andere stijl, onderstel, formaat, afmeting en materiaal. Kies een eettafel die bij u past en ontdek ons assortiment online.

Nieuwe eettafel kopen

Wilt u graag een nieuwe eettafel kopen? Bij Robbies Meubelen vindt u een groot assortiment aan eettafels in verschillende stijlen en designs. Hierdoor vindt u altijd een eettafel die bij u past. In onze showroom in Hoogeloon kunt u ons assortiment bekijken en geven we u graag persoonlijk advies. U kunt ook uw nieuwe eettafel online bestellen in onze webshop. Wij bezorgen uw nieuwe eettafel dan gewoon thuis.

Bijpassende eetkamerstoelen

Wilt u direct een geheel nieuwe eethoek kopen? Dan kan bij Robbies! Hier vindt u prachtige eettafels met bijpassende eetkamerstoelen. Ontdek bijvoorbeeld onze softyl eetkamerstoelen of industriële stoelen. Naast eetkamerstoelen hebben wij ook bankjes voor aan de eettafel in ons assortiment. Met de diverse mogelijkheden creëert u direct een gezellige en sfeervolle eetkamer helemaal naar uw smaak. Ontdek alle stoelen uit ons assortiment!

"Kuipstoelen fluweel"
Bestelling en levering gebeurde heel vlug, ze werden vriendelijk afgeleverd, waar ik ze zelf nog moest monteren, . Ik vind de stoelen heel mooi, maar ze kwikelen. 1 pootje staat niet op de grond, als je erop zit wel.. das wel vervelend..
Angelien -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief