Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Over Robbies

Robbies meubelen al ruim 20 jaar een begrip in de meubelbranch! We zijn geen onbekende speler op de meubelmarkt. Na 20 jaar ervaring houden we ons dagelijks bezig met de trends in de woonbranch. Zo blijft de collectie up to date en verliezen we ook prijs kwaliteit verhouding niet uit het oog.

Wij zijn Robbies

Vanaf 1996 is onze winkel gevestigd op de hoofdstraat 18 in hoogeloon. Waar in het begin het aanbod vooral bestond uit b-keus en partij meubelen zijn we tegenwoordig vooral aanbieder in het oplossen van de totale woonwens. We zijn nooit de restpartijen vergeten en u kunt dus nog steeds bij ons terecht voor die ene stoel tegen een prijs die u nergens anders vindt! We kopen groot in en kunnen u daarom altijd de beste prijs garanderen. Zodoende weet u dat u bij Robbies nooit teveel betaald. Gedurende de jaren is service altijd een belangrijk aandachtspunt geweest. We zeggen daarom ook wel ooit 'we geven geen garantie maar service' die veel verder gaat dan de fabrieksgarantie. In de zoektocht naar uw nieuwe meubelen luisteren we goed naar uw wensen. We denken met u mee en komen zo altijd tot een passend voorstel waar u jarenlang van kunt genieten. 

Showroom

Natuurlijk kunt u zich op onze webshop orienteren naar uw nieuwe meubel en tevens bestellen. Maar in de winkel staan onze verkoop medewerkers voor u klaar om net dat beetje extra te geven waardoor u volledig overtuigd bent van uw aankoop. De showroom bevindt zich aan de hoofdstraat 18 in Hoogeloon waar u makkelijk en gratis kunt parkeren. We zijn 7 dagen per week geopend en de koffie staat klaar!

"Tevreden klant"
Ik wil jullie even hartelijk bedanken voor de onverwachte verassing.
We zouden gisteren in de eerste instantie alle meubels gaan krijgen op één setje tafeltje na want die was niet mee genomen.
Máár we kregen gisteren avond dus een grote verassing aangezien het setje er wel bij zat.
Dus we hebben alle meubels gekregen die we besteld bij jullie hebben.
We zijn heel erg blij met deze meubels, en de eetkamertafel is echt prachtig, en de hoogte van de tafel is ook echt perfect, want voorheen was de eetkamertafel te hoog waardoor ze altijd op een kussen moesten gaan zitten wilde ze fatsoenlijk aan tafel kunnen eten.
Ook wat de grote van de tafel betreft die is ook perfect een ovale tafelblad heeft je het gevoel of de tafel kleiner is dan een langwerpige tafel, terwijl deze toch 20 cm langer en 20 breder is.
De setjes tafeltjes zijn ook écht ontzettend mooi.
Wat de lampen betreft die hebben we nog niet uitgepakt , we wachten met het ophangen van de lampen tot de we twee laatste fauteuils eind januari/ begin februari gaan krijgen zodat we dan ook echt de juiste plek kunnen bepalen waar die moeten komen op te hangen.
Maar ook wat betreft het feit dat er veel verschilden kleuren hout in de tafels zitten maakt het dat er prachtig uitziet bij de hoge kast en de twee tv meubels, het geeft echt een prachtige warme uitstraling.

Ik wil U daarom ook heel hartelijk bedanken voor deze mooie verassing die we net voor de feestdagen hebben mogen krijgen.
En ik ben maar wat blij dat ik U winkel had gevonden waardoor we nu de juiste meubels hebben kunnen vinden om ons appartement echt zo te krijgen als ik voor ogen had.
Angelique -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief