Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Over Robbies

Robbies Meubelen al ruim 25 jaar een begrip in de meubelbranche. We zijn geen onbekende speler op de meubelmarkt. Na 25 jaar ervaring houden we ons dagelijks bezig met de trends in de woonbranche. Zo blijft de collectie up to date en verliezen we ook prijs kwaliteit verhouding niet uit het oog.

Wij zijn Robbies

Vanaf 1996 is onze winkel gevestigd op de Hoofdstraat 18 in Hoogeloon. Waar in het begin het aanbod vooral bestond uit B-keus en partij meubelen zijn we tegenwoordig vooral aanbieder in het oplossen van de totale woonwens. We zijn nooit de restpartijen vergeten en je kunt dus nog steeds bij ons terecht voor die ene stoel tegen een prijs die je nergens anders vindt. We kopen groot in en kunnen jou daarom altijd de beste prijs garanderen. Zodoende weet je dat je bij Robbies nooit teveel betaald. Gedurende de jaren is service altijd een belangrijk aandachtspunt geweest. We zeggen daarom ook wel ooit 'we geven geen garantie maar service' die veel verder gaat dan de fabrieksgarantie. In de zoektocht naar uw nieuwe meubelen luisteren we goed naar jouw wensen. We denken met je mee en komen zo altijd tot een passend voorstel waar je jarenlang van kunt genieten. 

Showroom

Natuurlijk kun je je op onze webshop oriënteren naar jouw nieuwe meubel en tevens bestellen. Maar in de winkel staan onze verkoop medewerkers voor jou klaar om net dat beetje extra te geven waardoor je volledig overtuigd bent van jouw aankoop. De showroom bevindt zich aan de Hoofdstraat 18 in Hoogeloon waar je makkelijk en gratis kunt parkeren. We zijn 7 dagen per week geopend en de koffie staat klaar.