Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Onze zakelijke Projecten

Zoals je wellicht weet zijn we bij Robbies een jong en dynamisch bedrijf. We denken in mogelijkheden en oplossingen maar gaan altijd voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ons werkterrein omvat diverse productgroepen, en we zetten ons altijd maximaal in om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Onze tevreden klantenkring omvat zowel particulieren als zakelijke klanten. We hebben al met trots meubelen en accessoires mogen leveren aan diverse bedrijven, vakantieverblijven, campings, restaurants, theaters, kantoren en nog veel meer.

Een soepel verloop van jouw project is van groot belang. Daarom bieden we een totaalpakket aan diensten, inclusief professioneel interieuradvies, nauwkeurige planning van levertijden, budgetbeheer en vakkundige levering en montage. Onze ervaring heeft ons geleerd dat klanttevredenheid de sleutel is tot ons succes, en we staan dan ook altijd voor je klaar om jouw wensen te realiseren.

We delen graag enkele van onze afgeronde projecten met jou om je een idee te geven van wat we kunnen bereiken. Onze showroom is de ideale plek om inspiratie op te doen en ons team te ontmoeten. Of je nu op zoek bent naar meubilair voor je bedrijf of jouw thuis, we nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen of gewoon langs te komen in onze winkel. We informeren je graag over de mogelijkheden en helpen je om jouw ideeën werkelijkheid te maken. Samen maken we jouw project tot een succes.

Onderstaande foto's van reeds voltooide projecten bij:

 • Vakantiehuis La Futaie te Durbuy, Belgische Ardennen: op maat gemaakte houten tafel met eetkamerstoelen, tevens een granieten tuintafel en parasol
 • Vakantiehuis La Commanderie te Durbuy, Belgische Ardennen: op maat gemaakte eettafel en bijpassende stoelen
 • Verblijf bij Hygge (luxe vakantiewoningen en groepsaccommodatie) te Bergeijk: complete inrichting met diverse meubelen zoals eetkamerstoelen, barstoelen, fauteuils en tafels.
 • Gemeenschapshuis D'n Anloôp te Hoogeloon: eetkamerstoelen en op maat gemaakte eetkamertafels en bartafels; kantelbaar en op wielen.
 • Restaurant De Staet te Bladel: nieuwe tuinmeubelen voor een hip terras.
 • Camping de Cauberg te Berg en Terblijt, Zuid-Limburg: nieuwe terrasstoelen en -tafels en barstoelen voor een nieuw kampeerseizoen.
 • Tennisvereniging TV Knegsel bij Sportpark de Breemakker: in de kantine plaatsten we diverse Lamulux tafels, stoelen in verschillende kleuren en barstoelen. Ook voor buiten enkele tuinmeubelen en picknickbanken.
 • Theater de Schalm in Veldhoven: loungeruimte voorzien van een comfortabele bank, fauteuils, tafels en stoelen, bartafels en barkrukken.
 • MS Schippers in Hapert: diverse kantoorruimtes voorzien van op maat gemaakte tafels met eiken boomstamblad. Uiteraard met fijne stoelen en een zithoek.
 • Snelders Consulting in Hapert: bladen van de bureaus, archiefkasten en ladenblokken vervangen door oud eiken bladen.
 • Germa Beelen Design in Hoogeloon: kantoor voorzien van een tafel, stoelen en zwarte vakkenkast.