Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Stijlvolle salontafels

Mooie salontafels met lades

Een onmisbaar meubelstuk in uw woonkamer is de salontafel. Deze zijn niet alleen praktisch om spullen op te leggen, maar staan ook erg mooi in de woonkamer. Salontafels worden vooral gebruikt om glazen, kopjes, bordjes of de afstandsbediening op te leggen. Daarnaast worden vaak veel spullen als tv-gidsen, kranten, tijdschriften en rommeltjes opgeruimd in de salontafel. Robbies heeft veel praktische salontafels met opbergruimtes, maar ook strakke salontafels. Bent u op zoek naar een salontafel met lades, een grote salontafel of juist een kleine bijzettafel? Kijk dan naar ons assortiment in de webshop en vind de salontafel die bij uw interieur past. 

Salontafels in verschillende stijlen

Een salontafel staat vaak op een centrale plek in de woning. Hierdoor valt een salontafel vaak ontzettend op. Bij Robbies Meubelen kunt u terecht voor diverse soorten salontafels. Bij ons vindt u verschillende soorten salontafels, van een set bijzettafels tot een ruime industriële salontafel. De salontafels zijn beschikbaar in verschillende stijlen, bijvoorbeeld landelijke salontafels, moderne salontafels en klassieke salontafels.

Lamulux salontafels

Robbies Meubelen heeft veel salontafels van Lamulux. Dit materiaal is ontzettend stevig, onderhoudsvrij, slijtvast, stootvast, krasvast en kleurvast. Daarnaast is een Lamulux salontafel erg duurzaam en blijft deze ontzettend lang mooi. Deze salontafels hebben afgeronde hoeken waardoor ze erg kindvriendelijk zijn. De salontafels hebben de stijlvolle uitstraling van echt hout, maar de voordelen van kunststof. 

Lamulux meubels

Online salontafels bestellen

Wilt u graag een nieuwe salontafel in uw woonkamer? Bekijk het ruime assortiment aan salontafels van Robbies Meubelen in onze webshop. Daarnaast kunt u ons hele assortiment ook bij ons in de showroom bekijken in Hoogeloon. Ook kunt u uw nieuwe salontafel online bestellen en door ons laten bezorgen.

Tafel kopen