Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen
Filters

Mooie salontafels met lades

Een onmisbaar meubelstuk in uw woonkamer is de salontafel. Deze zijn niet alleen praktisch om spullen op te leggen, maar staan ook erg mooi in de woonkamer. Salontafels worden vooral gebruikt om glazen, kopjes, bordjes of de afstandsbediening op te leggen. Daarnaast worden vaak veel spullen als tv-gidsen, kranten, tijdschriften en rommeltjes opgeruimd in de salontafel. Robbies heeft veel praktische salontafels met opbergruimtes, maar ook strakke salontafels. Bent u op zoek naar een salontafel met lades, een grote salontafel of juist een kleine bijzettafel? Kijk dan naar ons assortiment in de webshop en vind de salontafel die bij uw interieur past. 

Salontafels in verschillende stijlen

Een salontafel staat vaak op een centrale plek in de woning. Hierdoor valt een salontafel vaak ontzettend op. Bij Robbies Meubelen kunt u terecht voor diverse soorten salontafels. Bij ons vindt u verschillende soorten salontafels, van een set bijzettafels tot een ruime industriële salontafel. De salontafels zijn beschikbaar in verschillende stijlen, bijvoorbeeld landelijke salontafels, moderne salontafels en klassieke salontafels.

Lamulux salontafels

Robbies Meubelen heeft veel salontafels van Lamulux. Dit materiaal is ontzettend stevig, onderhoudsvrij, slijtvast, stootvast, krasvast en kleurvast. Daarnaast is een Lamulux salontafel erg duurzaam en blijft deze ontzettend lang mooi. Deze salontafels hebben afgeronde hoeken waardoor ze erg kindvriendelijk zijn. De salontafels hebben de stijlvolle uitstraling van echt hout, maar de voordelen van kunststof. 

Lamulux meubels

Online salontafels bestellen

Wilt u graag een nieuwe salontafel in uw woonkamer? Bekijk het ruime assortiment aan salontafels van Robbies Meubelen in onze webshop. Daarnaast kunt u ons hele assortiment ook bij ons in de showroom bekijken in Hoogeloon. Ook kunt u uw nieuwe salontafel online bestellen en door ons laten bezorgen.

Tafel kopen

"Tevreden klant"
Ik wil jullie even hartelijk bedanken voor de onverwachte verassing.
We zouden gisteren in de eerste instantie alle meubels gaan krijgen op één setje tafeltje na want die was niet mee genomen.
Máár we kregen gisteren avond dus een grote verassing aangezien het setje er wel bij zat.
Dus we hebben alle meubels gekregen die we besteld bij jullie hebben.
We zijn heel erg blij met deze meubels, en de eetkamertafel is echt prachtig, en de hoogte van de tafel is ook echt perfect, want voorheen was de eetkamertafel te hoog waardoor ze altijd op een kussen moesten gaan zitten wilde ze fatsoenlijk aan tafel kunnen eten.
Ook wat de grote van de tafel betreft die is ook perfect een ovale tafelblad heeft je het gevoel of de tafel kleiner is dan een langwerpige tafel, terwijl deze toch 20 cm langer en 20 breder is.
De setjes tafeltjes zijn ook écht ontzettend mooi.
Wat de lampen betreft die hebben we nog niet uitgepakt , we wachten met het ophangen van de lampen tot de we twee laatste fauteuils eind januari/ begin februari gaan krijgen zodat we dan ook echt de juiste plek kunnen bepalen waar die moeten komen op te hangen.
Maar ook wat betreft het feit dat er veel verschilden kleuren hout in de tafels zitten maakt het dat er prachtig uitziet bij de hoge kast en de twee tv meubels, het geeft echt een prachtige warme uitstraling.

Ik wil U daarom ook heel hartelijk bedanken voor deze mooie verassing die we net voor de feestdagen hebben mogen krijgen.
En ik ben maar wat blij dat ik U winkel had gevonden waardoor we nu de juiste meubels hebben kunnen vinden om ons appartement echt zo te krijgen als ik voor ogen had.
Angelique -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief