Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Tafel kopen

Een nieuwe tafel kopen en uw eetkamer nóg sfeervoller maken? Dan heeft u de juiste plek gevonden. In onze woonwinkel in Brabant vindt u een ruim assortiment aan verschillende tafels. Zo kunt u al uw tafelwensen vervullen. Laten we eens kijken wat er mogelijk is.

Bekijk alle tafels 

of lees verder voor meer informatie over de type tafels

De mooiste tafel kopen

Zoals gezegd bieden we een ruim assortiment aan verschillende tafels aan. Elke tafel heeft zijn eigen uitstraling en eigen functie. Zo kunt u voor uzelf de perfect tafel of combinatie van tafels uitzoeken. 

  • Eettafels: Bij Robbies Meubelen bieden we ruim vijftig verschillende eettafels aan. De tafels komen in verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor een keukentafel van eikenhout met metaal, maar is er ook de mogelijkheid een tafel van acacia hout te kopen. Daarnaast komen de meeste tafels in verschillende formaten. Zo kan er bijvoorbeeld voor de wat kleinere maat 160cm x 100cm gekozen worden, maar is het ook mogelijk een tafel van 200cm x 100cm te bestellen. En mocht je geen maat kunnen kiezen, dan is er bij sommige tafels nog de optie een uitschuif blad te bestellen. Zo is er voor iedereen een geschikte maat.
  • Salontafels: Ook hebben we veel salontafels in het assortiment. Deze verschillen voornamelijk in vorm en formaat. Zo heeft u de wat grotere echte salontafels, maar kunt u ook kiezen voor een set van kleinere tafeltjes. Daarnaast verschillen de salontafels ook in materiaal van de eettafels. In de salontafels ziet u namelijk wat vaker metaal terug. Maar, ook voor de liefhebber van hout zijn er genoeg tafels om uit te kiezen.
  • Bijzettafels: Mocht u naast uw salontafel en eettafel toch nog wat meer tafelruimte willen, dan kunt u altijd nog kijken naar een leuke bijzettafel. Ook van deze tafel hebben wij er een ruim aantal in het assortiment zitten. Hiermee kunt u uw tafelverzameling helemaal compleet maken.

Wilt u een tafel kopen? Door ons ruime assortiment en ons deskundige advies zult u nooit voor niks naar onze meubelzaak in Brabant komen. Daarnaast is het mogelijk om eens in onze webshop rond te kijken. U heeft uiteraard om de producten hier online te bestellen. Wilt u ze liever even met eigen ogen zien, dan heten we u van harte welkom in Hoogeloon. 

houten tafel kopen

 

Tafel kopen

Het hoeft niet duur te zijn

Een nieuwe tafel kopen hoeft u niet duur te zijn. U kunt hem vaak naar eigen smaak aanpassen en bijvoorbeeld variëren in grootte, om zo de kosten omhoog of omlaag te brengen. U bent dus vrij om uw eigen smaak of wensen werkelijheid te maken. 

Eetkamerstoelen bij de tafel

Bij een net aangeschafte industriële eettafel, horen uiteraard ook prachtige eetkamerstoelen bij. Robbies helpt u daarbij, want wij hebben een groot assortiment eetkamerstoelen die u al voor lage prijzen kan krijgen. Wat uw interieurstijl ook is, bij Robbies Meubelen vindt u altijd stoelen waar u jarelang van geniet. Één van de meest populaire eetkamerstoelen op dit moment; de Bari eetkamerstoel en de Royce eetkamerstoel. 

Bari en Royce eetkamerstoelen

De bari eetkamerstoel is populair door de lage prijs. Voor maar €69,00 beschikt u al over deze prachtige stoel. De Bari eetkamerstoel is een stoere stoel met een luxe goldy stof. Ook zit er een fraai handgreepje aan en is de stoel eenvoudig zelf te monteren d.m.v. 4 boutjes aan te draaien. 

Daarnaast is onze Royce eetkamerstoel ook erg populair onder de kopers. De stoel is net als de Bari eetkamerstoel uitgevoerd in de trendy goldy stof en heeft zelfs een comfortabele armleuning. Leverbaar in de kleuren: cognac, moss en antraciet. 

Trendy en luxe eetkamerstoelen voor een scherpe prijs koopt u bij Robbies Meubelen! 

Besloten om een tafel te kopen?

Tafel kopen bij Robbies Meubelen maar wilt u de tafel eerst bewonderen? U kunt veel van de meubelen in onze showroom zien. Van keukentafel en salontafel tot eettafel en bijzettafel. We hebben bij Robbies een compleet aanbod. Heeft u de knoop al wel doorgehakt? Dan kunt u de tafel gemakkelijk online bestellen. U weet in ieder geval zeker dat u goed zit bij Robbies Meubelen. Natuurlijk verkopen we niet alleen tafels bij onze woonwinkel in Brabant. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment aan goedkope meubels, industriële meubels, landelijke meubels en nog veel meer. Dus wilt u nieuwe meubels kopen? U kunt geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze woonwinkel.

Vragen over een tafel?

Neem contact met ons op