Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

TV-Meubel kopen

Het uitzoeken van een mooi TV-Meubel is niet makkelijk. Ze komen in vele vormen, materialen en kleuren waardoor het maken van een keuze soms erg lastig kan zijn. Daarom proberen we bij Robbies-meubelen.nl de keuze overzichtelijk te houden. Hieronder zullen we laten zien wat bij ons de mogelijkheden zijn.

Een TV-Meubel kopen: waar begint u?

Het is allereerst belangrijk dat u bepaalt of u een hoog of een laag meubel wilt. Bij de hoge meubels is er wat meer ruimte voor lades en kastruimte, maar komt de tv wat hoger te staan. Bij de lage meubels ziet u dat ze vaak wat breder zijn waardoor er in de breedte wat meer opbergruimte vrij komt. U zult bij een laag, breed meubel wel meer ruimte  vrij moeten maken. Als u heeft besloten of u een hoog of laag meubel wilt, dan kunt u gaan nadenken over het materiaal. Bij Robbies-meubelen.nl zijn er een aantal mogelijkheden. Om een paar voorbeelden te noemen:

  • Lamulux: is sterk en hard, maar het is ook heel licht. Daarnaast is het heel krasbestendig. Het wordt gemaakt van een materiaal dat vergelijkbaar is met laminaat. Hierdoor lijkt het op hout, maar is het in de realiteit veel onderhoudsvriendelijker dan echt hout.
  • Recycled Teak: heeft een robuuste uitstraling. Het is gerecycled hout, waardoor het een mooie, geleefde uitstraling krijgt. Hierdoor wordt ook elk meubel authentiek en uniek. Ook is deze houtsoort erg duurzaam!
  • Acacia hout: is hard hout, dat altijd al populair is geweest. Er zit vaak een mooie "tekening"in het hout, wat het een uniek karakter geeft. Daarnaast is het erg duurzaam houdt, waardoor u er lang van kan genieten.

Wat kost een TV-Meubel?

Het kopen van een TV-Meubel kan zo duur worden als u het zelf maakt. Bij Robbies-meubelen.nl variëren de prijzen tussen de € 360,00 en de € 1.000,00. Binnen deze prijsklassen heeft u een keuze uit ruim 40 TV-Meubelen. De kans dat er niets geschikts tussen zit is dus erg klein. En bestelt u boven de € 500,00? Dan hoeft u geen bezorgkosten te betalen. Neem dus gerust een kijkje in het assortiment en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Brooklyn TV-dressoir 

Alle dresoirs en meubels van het Broooklyn woonprogramma ogen heel robuust en stoer. Wellicht is de Brooklyn TV-dressoir iets voor u! Deze prachtige TV-dressoir is  gemaakt van eikenhout en metaal, is voorzien van LED-verlichting en past in elke woonkamer. Niet alleen de robuuste en stoere uitstraling kenmerken dit dressoir, maar u kunt in de TV-dressoir ook van alles kwijt. Heeft u interesse in de Brooklyn TV-dressoir? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Onze ervaren medewerkers geven je graag vrijblijvend advies. 

 TV-Meubel kopen

TV-Meubel van Lamulux 

De TV-Meubelen van Lamulux zijn één de prachtigste aanvullingen op uw interieur. Ze geven uw interieur net dat beetje extra! Maar het grootste voordeel van een TV-Meubel van Lamulux? Ze hebben een hogere kras-, stoot-, kleur-, slijt- en stootvastheid en zijn geheel onderhoudsvrij. Daarnaast zijn de TV-Meubels van Lamulux ook erg kindvriendelijk door de afgeronde hoeken én zijn ze erg betaalbaar. Hoge kwaliteit meubelen voor een scherpe prijs, Robbies maakt het mogelijk!

Uw TV-Meubel kopen in de winkel?

Dat is geen enkel probleem. Veel van de TV-Meubelen die op de website staan zijn ook in onze showroom te zien. De showroom is elke dag geopend, dus u kunt langskomen wanneer het u het beste uitkomt. En bent u al helemaal zeker van uw aankoop? Dan kunt u hem ook gewoon online bestellen. Misschien wel net ze makkelijk! Kijk op www.robbies-meubelen.nl voor alle mogelijkheden en informatie.

"Helemaal tevreden"
Tuintafel besteld. Telefonisch contact over de levering was plezierig en persoonlijk. Keurig op tijd geleverd. Bedankt!
J. Van Oorschot -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief