Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Maatwerk meubelen voor bedrijven

Geplaatst: 21-06-2023

Robbies: specialist in maatwerk meubelen voor bedrijven!

Naast het leveren van prachtige meubelen en accessoires aan particulieren, hebben wij ook vaker leuke opdrachten voor zakelijke klanten. Van vakantieverblijven tot campings, restaurants tot aan theaters en kantoren. Voor diverse bedrijven hebben wij op maat gemaakte meubelen mogen maken en leveren, inclusief bijpassende stoelen, fauteuils, accessoires en meer.

Met een focus op kwaliteit tegen een scherpe prijs, gaan wij altijd voor het beste resultaat. We zijn actief in verschillende productgroepen (meubelen, tuinmeubelen en accessoires) en streven ernaar om onze klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn.

Bij Robbies draait het niet alleen om het leveren van meubelen; we bieden ook totale ontzorging. We denken ook mee in interieuradvies, levertijden, budget, levering en montage. Met oog voor detail en een persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat elk project vlekkeloos verloopt.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Robbies? Neem dan contact op of breng een bezoek aan de winkel, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden. Bij Robbies staat het realiseren van uw wensen centraal. Laat ons helpen om uw bedrijf de uitstraling te geven die het verdient!

Nieuws overzicht