Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Maak je slaapkamer winterproof

Geplaatst: 07-12-2020
Door: Sofie

Categorie: Slaapkamer

We spenderen dagelijks best wel wat uurtjes in de slaapkamer. Iedereen heeft een goede nachtrust nodig en daarom is het van belang om deze ruimte zo sfeervol en aangenaam mogelijk te maken. Je wilt er zowel wakker als slapend heerlijk kunnen ontspannen. Want zeg nou zelf, slapen in een kille of rommelige kamer, daar word je toch niet rustig van? Wil jij graag voor deze winter je slaapkamer sfeervol en comfortabel inrichten? Ik geef je een aantal tips!

1. Kies een comfortabel (boxspring)bed

Het belangrijkste item voor een goede nachtrust is natuurlijk het bed. Daar kan ik zelf maar al te goed over mee praten. Na een tijdje slecht slapen, heb ik uiteindelijk toch gekozen voor een nieuw bed. Een goed bed is vaak wel een hele investering en ik wilde er niet al te veel aan uitgeven. Mijn voorkeur lag in ieder geval bij een boxspring bed, vanwege de luxe en stijlvolle uitstraling. Gelukkig heeft Robbies een aantal fijne en betaalbare boxsprings in het assortiment. De bedden zijn er in verschillende afmetingen en materialen. Er is er zelfs een met elektrische bediening, namelijk de Boxspring Palma. Er zit dus vast iets bij wat ook bij jouw slaapkamerwensen – en inrichting past!

Bekijk alle boxspring bedden

Mocht je graag meer advies willen over het kopen van een boxspring bed, dan raad ik je aan een afspraak te maken in de winkel. De verkoopmedewerkers kunnen je informeren over alle mogelijke opties voor een nieuw boxspring bed.

2. Plaats een nachtkastje of ladekast

Een nachtkastje toevoegen aan je slaapkamer zorgt voor meer dimensie in de ruimte. Tevens kun je in een nachtkastje met lades ook spullen opbergen. Dat vind ik zelf altijd wel fijn, want dat geeft een opgeruimde en rustigere indruk in de slaapkamer. Ik kan echt niet slapen als er overal nog spullen liggen, haha! Bij een aantal boxspring bedden van Robbies kun je bijpassende nachtkastjes vinden.

Heb je een grote slaapkamer en dus nog plek voor meer meubels? Plaats dan bijvoorbeeld een ladekast of dressoir. Zo creëer je nog wat extra opbergruimte en je kunt er nog wat accessoires op kwijt om je slaapkamer nog gezelliger te maken! Op zoek naar iets bijzonders? De nacht- en ladekastjes van RENEW hebben ieder een eigen verhaal en een uniek uiterlijk. 

Robbies Meubelen - Blog Sofie - ladekastjes voor de slaapkamer

Ontdek de nachtkastjes

3. Ga voor mooie, sfeervolle verlichting

In de koude wintermaanden wil je vaak extra sfeer en knusheid in de slaapkamer. Zorg daarom voor de juiste verlichting. Robbies heeft een breed assortiment aan lampen met hang- en wandlampen, staande lampen, plafond- en tafellampen. Voor mijn slaapkamer, met een redelijk laag plafond, ging ik voor een spot van LABEL51. Daarnaast wilde ik nog een extra lampje voor op het nachtkastje en voor bij de spiegel. Ook hiervoor slaagde ik bij Robbies. Voor een wandlampje viel mijn keuze op de zwarte, metalen Wandlamp Bow in maat M. Met de juiste verlichting creëer je dus gemakkelijk een knusse en intieme sfeer. Heerlijk voor in de winter!

Niet alleen in je slaapkamer, maar ook in de woonkamer kun je natuurlijk sfeervolle verlichting toevoegen.

[TIP] plaats een dimmer op je verlichting. Zo creëer je op ieder moment de gewenste hoeveelheid licht.

Robbies Meubelen - Blog Sofie - Tafellamp voor op je slaapkamer

Naar alle verlichting

4. Plaats een warm vloerkleed

Wie kent het nou niet? Uit bed moeten stappen op een koude vloer. Plaats daarom een warm vloerkleed! Naast dat het zorgt voor warme voeten, geeft het ook nog eens een extra trendy uitstraling aan je slaapkamer. 

De vloerkleden van Robbies

5. Maak het gezellig met accessoires

  1. Kussens en plaid

Wanneer je diverse materialen en kleuren met elkaar mixt, ontstaat er vaak een warme en knusse sfeer. Plaats een aantal extra kussens op bed en leg een plaid op het voeteneinde van het bed. Zo krijg je gegarandeerd zin om iedere avond in bed te duiken!

  1. Kaarsen

Wat ik zelf ook erg sfeervol vind, is het plaatsen van (geur)kaarsen. Ook al steek ik ze niet vaak aan, ik krijg erg wel een warm gevoel van. Bij Robbies vind je nu kaarsen van Woodwick nieuw in het assortiment. Nu online te bestellen of te koop in onze winkel in Hoogeloon.

  1. Poefje of krukje

Een poefje of krukje in een opvallende of warme kleur kan natuurlijk ook nog iets extra's toevoegen aan je slaapkamer. Robbies biedt verschillende poefjes of krukjes in diverse materialen en kleuren, zoals van leer, gebreide stof en jute.

Bekijk alle accessoires

Creëer extra sfeer in je slaapkamer met Robbies!

 

Blog overzicht