Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen
Filters

Rechthoekige en ronde eettafels

Voordelige eettafels

Een eettafel is de sfeermaker van de eethoek. Aan de eettafel wordt gegeten, gepraat en gelachen. Vaak is de eettafel ook de eyecatcher van de eethoek. Robbies heeft mooie eettafels met verschillende designs, in diverse kleuren en verschillende materialen. Van robuuste industriële eettafels tot landelijke witte eettafels. Aan alle eettafels van Robbies kunt u heerlijk eten en zitten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een grote eettafel, een hoge eettafel of uitschuifbare eettafel? Kijk dan naar gehele collectie eettafels in de webshop. Veel van onze eettafels vallen onder een woonprogramma met dezelfde stijl meubelen. Door verschillende meubelen uit een woonprogramma te combineren creëert u één prachtig geheel. 

Breed aanbod aan eettafels

Bij Robbies Meubelen bieden we u een ruime keuze aan eettafels. U kunt kiezen uit ronde eettafels, vierkante eettafels of rechthoekige eettafels. We hebben ook bartafels in het assortiment waaraan u kunt eten. Daarnaast hebben alle eettafels een andere stijl, onderstel, formaat, afmeting en materiaal. Kies een eettafel die bij u past en ontdek ons assortiment online.

Nieuwe eettafel kopen

Wilt u graag een nieuwe eettafel kopen? Bij Robbies Meubelen vindt u een groot assortiment aan eettafels in verschillende stijlen en designs. Hierdoor vindt u altijd een eettafel die bij u past. In onze showroom in Hoogeloon kunt u ons assortiment bekijken en geven we u graag persoonlijk advies. U kunt ook uw nieuwe eettafel online bestellen in onze webshop. Wij bezorgen uw nieuwe eettafel dan gewoon thuis.

Bijpassende eetkamerstoelen

Wilt u direct een geheel nieuwe eethoek kopen? Dan kan bij Robbies! Hier vindt u prachtige eettafels met bijpassende eetkamerstoelen. Ontdek bijvoorbeeld onze softyl eetkamerstoelen of industriële stoelen. Naast eetkamerstoelen hebben wij ook bankjes voor aan de eettafel in ons assortiment. Met de diverse mogelijkheden creëert u direct een gezellige en sfeervolle eetkamer helemaal naar uw smaak. Ontdek alle stoelen uit ons assortiment!

"Tevreden klant"
Ik wil jullie even hartelijk bedanken voor de onverwachte verassing.
We zouden gisteren in de eerste instantie alle meubels gaan krijgen op één setje tafeltje na want die was niet mee genomen.
Máár we kregen gisteren avond dus een grote verassing aangezien het setje er wel bij zat.
Dus we hebben alle meubels gekregen die we besteld bij jullie hebben.
We zijn heel erg blij met deze meubels, en de eetkamertafel is echt prachtig, en de hoogte van de tafel is ook echt perfect, want voorheen was de eetkamertafel te hoog waardoor ze altijd op een kussen moesten gaan zitten wilde ze fatsoenlijk aan tafel kunnen eten.
Ook wat de grote van de tafel betreft die is ook perfect een ovale tafelblad heeft je het gevoel of de tafel kleiner is dan een langwerpige tafel, terwijl deze toch 20 cm langer en 20 breder is.
De setjes tafeltjes zijn ook écht ontzettend mooi.
Wat de lampen betreft die hebben we nog niet uitgepakt , we wachten met het ophangen van de lampen tot de we twee laatste fauteuils eind januari/ begin februari gaan krijgen zodat we dan ook echt de juiste plek kunnen bepalen waar die moeten komen op te hangen.
Maar ook wat betreft het feit dat er veel verschilden kleuren hout in de tafels zitten maakt het dat er prachtig uitziet bij de hoge kast en de twee tv meubels, het geeft echt een prachtige warme uitstraling.

Ik wil U daarom ook heel hartelijk bedanken voor deze mooie verassing die we net voor de feestdagen hebben mogen krijgen.
En ik ben maar wat blij dat ik U winkel had gevonden waardoor we nu de juiste meubels hebben kunnen vinden om ons appartement echt zo te krijgen als ik voor ogen had.
Angelique -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief