Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen
Filters

Unieke en stijlvolle kasten

Bij Robbies Meubelen vindt u bijzondere kasten in ons assortiment. De kasten zijn van unieke materialen gemaakt en krijgen hierdoor een leuke en sfeervolle uitstraling. De kasten zijn stuk voor stuk blikvangers in uw woning. Bij ons vindt u grote kasten als vitrinekasten en boekenkasten, maar ook kleinere dressoirs, ladekasten en opbergkasten. Zo vindt u altijd een passende kast voor in uw woning.

Opbergkasten, boekenkasten en meer

Er zijn ontzettend veel soorten kasten en bij Robbies Meubelen hebben we dan ook veel kasten in het assortiment. We hebben gesloten kasten waarin u lekker veel spullen kunt opbergen, maar ook vitrinekasten waarin u mooie dingen kunt laten zien. Op zoek naar een boekenkast voor uw studeerkamer, een ladekastt voor de woonkamer of een combikast? Ook dan bent u bij Robbies Meubelen aan het juiste adres. Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe kast, laat u dan zeker verrassen door het gevarieerde assortiment van Robbies.

Woonprogramma's Robbies Meubelen

Robbies Meubelen biedt verschillende woonprogramma's aan. Onder deze woonprogramma's vallen verschillende meubelen in dezelfde stijl. Zo vindt u bij Robbies Meubelen veel verschillende kasten die passen bij tafels, banken en stoelen. Hiermee creëert u eenvoudig een prachtige stijl in huis waarbij de meubelen goed bij elkaar passen. Ontdek onze woonprogramma's.

Nieuwe kast kopen? Kom langs!

In onze ruime showroom, maar ook online vindt u een uitgebreid assortiment kasten in allerlei woonstijlen. Wat uw stijl ook is, ontdek onze mooie collectie kasten. Tijdens een bezoek aan Robbies Meubelen adviseren wij u graag bij de aankoop, maar online bestellen en laten thuis bezorgen behoort ook tot de mogelijkheden. De kasten zijn vaak onderdeel van een complete meubellijn en zo kunt u de kasten bijvoorbeeld combineren met dressoirs of eettafels. Creëer dus snel uw droompaleis met de mooie meubelen van Robbies. 

"Tevreden klant"
Ik wil jullie even hartelijk bedanken voor de onverwachte verassing.
We zouden gisteren in de eerste instantie alle meubels gaan krijgen op één setje tafeltje na want die was niet mee genomen.
Máár we kregen gisteren avond dus een grote verassing aangezien het setje er wel bij zat.
Dus we hebben alle meubels gekregen die we besteld bij jullie hebben.
We zijn heel erg blij met deze meubels, en de eetkamertafel is echt prachtig, en de hoogte van de tafel is ook echt perfect, want voorheen was de eetkamertafel te hoog waardoor ze altijd op een kussen moesten gaan zitten wilde ze fatsoenlijk aan tafel kunnen eten.
Ook wat de grote van de tafel betreft die is ook perfect een ovale tafelblad heeft je het gevoel of de tafel kleiner is dan een langwerpige tafel, terwijl deze toch 20 cm langer en 20 breder is.
De setjes tafeltjes zijn ook écht ontzettend mooi.
Wat de lampen betreft die hebben we nog niet uitgepakt , we wachten met het ophangen van de lampen tot de we twee laatste fauteuils eind januari/ begin februari gaan krijgen zodat we dan ook echt de juiste plek kunnen bepalen waar die moeten komen op te hangen.
Maar ook wat betreft het feit dat er veel verschilden kleuren hout in de tafels zitten maakt het dat er prachtig uitziet bij de hoge kast en de twee tv meubels, het geeft echt een prachtige warme uitstraling.

Ik wil U daarom ook heel hartelijk bedanken voor deze mooie verassing die we net voor de feestdagen hebben mogen krijgen.
En ik ben maar wat blij dat ik U winkel had gevonden waardoor we nu de juiste meubels hebben kunnen vinden om ons appartement echt zo te krijgen als ik voor ogen had.
Angelique -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief