Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen
Filters

Mooie en sfeervolle woonkamerbanken

Banken die comfortabel zitten

Comfortabele woonkamerbanken

Bent u op zoek naar een nieuw bankstel in de woonkamer? Ontdek dan het gevarieerde assortiment met mooie banken van Robbies Meubelen. Bij ons vindt u banken in allerlei vormen zoals hoekbanken, u-banken of rechte banken, in 2-zits of 3-zits. Afhankelijk van de ruimte in uw woonkamer kunt u ook nog kiezen of u 1 of 2 banken wilt. Natuurlijk heeft u bij Robbies Meubelen keuze uit veel verschillende kleuren en materialen, zo is er altijd een bank die past bij uw interieur.

Voordelige woonkamerbanken

Bij het kopen van een nieuwe voordelige bank wilt u waarschijnlijk een ruime keuze hebben, zodat u een goede beslissing kunt maken. In ons uitgebreide assortiment banken vindt u altijd een bank die bij u past. Wij bieden verschillende banken aan in diverse stijlen, soorten en maten. Bij ons kunt u terecht voor een industriële bank, een klassieke bank, een moderne bank, maar ook een landelijke bank. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen als een leren bank, stoffen bank of bijvoorbeeld een bank van Buffalo leder.

Naast de bankstellen vindt u bij ons overigens ook mooie salontafels en bijpassende tv-meubels. Zo heeft u meteen de inrichting van de woonkamer compleet met meubels die mooi bij elkaar passen.

Meer over een bank kopen

Banken met hoog zitcomfort

Natuurlijk is het belangrijk dat uw nieuwe bank comfortabel zit en dat u er zonder problemen een avondje lekker op kunt hangen. Maar u wilt natuurlijk ook dat uw nieuwe bank past bij uw woonstijl. Onze interieurspecialisten denken graag met u mee als het gaat om uw nieuwe bank en u bent dan ook van harte welkom in onze 1500m² showroom in Hoogeloon voor persoonlijk advies.

Bestel uw bank online

Liever online een bank bestellen? Ook dat kan bij Robbies Meubelen, wij bezorgen de bestelling dan bij u thuis. Heeft u vragen over ons assortiment? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via ons contactformulier.

"Tevreden klant"
Ik wil jullie even hartelijk bedanken voor de onverwachte verassing.
We zouden gisteren in de eerste instantie alle meubels gaan krijgen op één setje tafeltje na want die was niet mee genomen.
Máár we kregen gisteren avond dus een grote verassing aangezien het setje er wel bij zat.
Dus we hebben alle meubels gekregen die we besteld bij jullie hebben.
We zijn heel erg blij met deze meubels, en de eetkamertafel is echt prachtig, en de hoogte van de tafel is ook echt perfect, want voorheen was de eetkamertafel te hoog waardoor ze altijd op een kussen moesten gaan zitten wilde ze fatsoenlijk aan tafel kunnen eten.
Ook wat de grote van de tafel betreft die is ook perfect een ovale tafelblad heeft je het gevoel of de tafel kleiner is dan een langwerpige tafel, terwijl deze toch 20 cm langer en 20 breder is.
De setjes tafeltjes zijn ook écht ontzettend mooi.
Wat de lampen betreft die hebben we nog niet uitgepakt , we wachten met het ophangen van de lampen tot de we twee laatste fauteuils eind januari/ begin februari gaan krijgen zodat we dan ook echt de juiste plek kunnen bepalen waar die moeten komen op te hangen.
Maar ook wat betreft het feit dat er veel verschilden kleuren hout in de tafels zitten maakt het dat er prachtig uitziet bij de hoge kast en de twee tv meubels, het geeft echt een prachtige warme uitstraling.

Ik wil U daarom ook heel hartelijk bedanken voor deze mooie verassing die we net voor de feestdagen hebben mogen krijgen.
En ik ben maar wat blij dat ik U winkel had gevonden waardoor we nu de juiste meubels hebben kunnen vinden om ons appartement echt zo te krijgen als ik voor ogen had.
Angelique -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief