Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Oktober woonmaand

Tot ziens zomer, hallo oktober woonmaand! Het heerlijke buitenleven maakt plaats voor het binnenleven. Het is kouder, wordt sneller donker, meer regen. Oktober is de maand waarin iedereen weer op zoek gaat naar mooie meubelen voor het interieur. Robbies Meubelen is er ook weer volop mee bezig! In de oktober woonmaand geven wij gratis interieuradvies aan huis weg en zijn veel meubelen in prijs verlaagd. Scoor de mooiste meubelen eenvoudig online of in de woonwinkel van Robbies Meubelen. 

Shop extra voordelig online - route naar de woonwinkel

Oktober woonmaand 2023

Oktober woonmaand 2023: het is tijd om uw woning winterklaar te maken en warm in te richten met de mooiste meubelen. Laat u inspireren door het brede aanbod van Robbies Meubelen en scoor jouw meubelen nu extra voordelig. 

Dat is pas voordelig shoppen!

Nieuwe meubelen voor binnen shoppen? Oktober is namelijk dé maand waarin alle binnenmeubelen extra zijn afgeprijsd bij Robbies Meubelen. We geven zelfs gratis interieuradvies weg! 

Goedkope meubels

De hele maand oktober scoort u bij Robbies Meubelen de beste deals, van goedkope eetkamerstoelen tot houten TV-meubelen. 

Voor welke stijl gaat u?

Het inrichten van uw woning gaat gepaard met meten, leuke meubelen uitzoeken en als finishing touch: sfeervolle decoratie en accessoires. Voor elke stijl heeft Robbies Meubelen geschikte meubelen en accessoires. Robbies Meubelen heeft meubelen en accessoires voor o.a. een: 

  • Industriële woonstijl
  • Landelijke woonstijl
  • Modern/design woonstijl
  • Romantische woonstijl

Oktober woonmaand

Gratis interieuradvies

Weet u nog niet voor welke stijl u gaat? Landelijke of toch industriële stijl? Het kiezen van een volledig nieuw interieur is niet zomaar gedaan. En laat de oktober woonmaand dan precies goed uitkomen. Robbies Meubelen geeft namelijk in oktober 3 gratis interieuradviezen t.w.v. € 250,- in de winkel. 

Plan uw afspraak