Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Waterschade opruiming

Geplaatst: 05-10-2023

Woensdag 10 mei 2023, een dag die we niet snel zullen vergeten. Toen werden we overvallen door een onverwachte stortbui bij ons magazijn van Robbies Hoogeloon. Het magazijn, gelegen op De Hoef 12b, kreeg te maken met een hevige regenval die maar liefst 100 millimeter per uur bereikte. Het was een waar waterballet! Gelukkig stond onze oplettende buurman paraat en waarschuwde ons onmiddellijk.

Wat er vervolgens gebeurde, was niets minder dan een lokale heldendaad. Vrienden en buurtbewoners snelden toe met waterpompen en waterzuigers om te helpen. Dankzij deze gemeenschapszin konden we verdere schade voorkomen. We hebben met man en macht gewerkt en we zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die heeft bijgedragen.

Eigenaar Rob realiseerde zich al snel dat de meubels in ons magazijn slechts lichte schade hadden opgelopen en met wat liefdevolle zorg volledig hersteld konden worden. Helaas was het verhaal voor de verpakkingen anders; die waren niet meer te redden.

Meubeluitverkoop n.a.v. waterschade

Na het afhandelen van de nodige zaken met de verzekeringsmaatschappij zijn we verheugd om te delen dat we nu een speciale kans bieden aan onze gewaardeerde klanten. Een selectie van bankstellen, (relax-)fauteuils, tafels, salontafels, eetkamerstoelen en talloze kleinere meubelstukken is beschikbaar voor verkoop met uitzonderlijke kortingen tot wel 80%!

Dus, als je op zoek bent naar prachtige meubelstukken met een verhaal, kom ons dan bezoeken. Het magazijn is elke zaterdag in oktober geopend van 10:00 tot 16:00 uur.

Wegens succes én beschikbare meubelen nu ook nog geopend op zaterdag 4 en zaterdag 11 november!

Grijp deze kans om te profiteren van ongekende kortingen en om een stukje van ons verhaal in huis te halen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op De Hoef 12b in Hoogeloon.

Plan je route

Nieuws overzicht