Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Nieuw topmerken Eleonora en By-Boo

Geplaatst: 13-01-2022

Wij zijn erg trots dat we twee nieuwe topmerken hebben mogen toevoegen aan ons assortiment: Eleonora en By-Boo.

Het merk Eleonora is een Nederlands merk en staat bekend om zijn stijlvolle en elegante meubelen. Van banken, stoelen en barstoelen, tot kasten, eettafels en accessoires. Voor iedere woonstijl is er wel een passend meubel of accessoire te vinden. Elenora meubelen zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar voor een mooie prijs. Er is veel nieuwe keus in tafels, fauteuils, stoelen en barstoelen. 

Het Nederlandse merk By-Boo heeft een brede collectie met meubelen die net even anders zijn. Uniek, eigentijds en typerend. Herkenbaar zijn de mooie designs en kleuren die gebruikt worden. Dankzij de toevoeging van dit topmerk is ons assortiment enorm uitgebreid met leuke accessoires zoals vaasjes, kussens, spiegels, klokken, wandposters en vloerkleden.

Kijk snel in de webshop en ontdek ons uitgebreide assortiment.

Shop nu

Nieuws overzicht

"Tevreden klant"
Ik wil jullie even hartelijk bedanken voor de onverwachte verassing.
We zouden gisteren in de eerste instantie alle meubels gaan krijgen op één setje tafeltje na want die was niet mee genomen.
Máár we kregen gisteren avond dus een grote verassing aangezien het setje er wel bij zat.
Dus we hebben alle meubels gekregen die we besteld bij jullie hebben.
We zijn heel erg blij met deze meubels, en de eetkamertafel is echt prachtig, en de hoogte van de tafel is ook echt perfect, want voorheen was de eetkamertafel te hoog waardoor ze altijd op een kussen moesten gaan zitten wilde ze fatsoenlijk aan tafel kunnen eten.
Ook wat de grote van de tafel betreft die is ook perfect een ovale tafelblad heeft je het gevoel of de tafel kleiner is dan een langwerpige tafel, terwijl deze toch 20 cm langer en 20 breder is.
De setjes tafeltjes zijn ook écht ontzettend mooi.
Wat de lampen betreft die hebben we nog niet uitgepakt , we wachten met het ophangen van de lampen tot de we twee laatste fauteuils eind januari/ begin februari gaan krijgen zodat we dan ook echt de juiste plek kunnen bepalen waar die moeten komen op te hangen.
Maar ook wat betreft het feit dat er veel verschilden kleuren hout in de tafels zitten maakt het dat er prachtig uitziet bij de hoge kast en de twee tv meubels, het geeft echt een prachtige warme uitstraling.

Ik wil U daarom ook heel hartelijk bedanken voor deze mooie verassing die we net voor de feestdagen hebben mogen krijgen.
En ik ben maar wat blij dat ik U winkel had gevonden waardoor we nu de juiste meubels hebben kunnen vinden om ons appartement echt zo te krijgen als ik voor ogen had.
Angelique -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief