Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Gratis 3D interieurontwerp

Geplaatst: 01-10-2023

Oktober Aanbieding voor INTERIEURADVIES

Wacht niet langer, want de klok tikt! Gedurende de hele maand oktober bieden we je de unieke kans om een 3D-interieurontwerp ter waarde van €149,- GRATIS in te plannen. Bij Robbies Meubelen begrijpen we dat jouw woonruimte een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid en stijl, en daarom willen we je helpen om jouw ideeën tot leven te brengen.

Hoe werkt het? Het is simpel. Maak een persoonlijke afspraak met een van onze deskundige medewerkers en bespreek jouw wensen en ideeën. We willen precies begrijpen wat je voor ogen hebt voor jouw woonkamer, slaapkamer, of welke ruimte je ook maar wilt updaten. Vervolgens gaan we aan de slag.

INTERIEURONTWERP OP MAAT

Tijdens deze afspraak wordt ter plekke een gedetailleerd 3D-kamerontwerp gemaakt op basis van de meubels die jij hebt uitgekozen. Zo kun je precies zien hoe de nieuwe meubels in jouw ruimte passen en welke sfeer ze creëren. Het is een geweldige manier om een goed beeld te krijgen van hoe jouw huis eruit kan komen te zien.

Dus, als jijzelf of iemand die je kent een woonkamer heeft die wel een opfrisbeurt kan gebruiken, is dit het moment om in actie te komen. Lees meer over deze aanbieding op onze website en neem contact met ons op via info@robbies-hoogeloon.nl om jouw gratis 3D-interieurontwerp in te plannen. Wacht niet te lang, want oktober is bijna voorbij, en dit aanbod wil je niet missen!

Lees meer

Nieuws overzicht