Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Black Friday deals

Geplaatst: 20-11-2023

Deze Black Friday staat bij Robbies in het teken van onweerstaanbare aanbiedingen. Van banken tot kasten en accessoires: alles wat je nodig hebt om je interieur nieuw leven in te blazen is nu binnen handbereik.

SCOOR NU JE INTERIEURPARELS MET HOGE KORTINGEN

Ontdek onze uitgebreide collectie stoelen, banken en kasten met uitzonderlijke kortingen die je niet wilt missen. Maar dat is niet alles! Profiteer ook van een verleidelijke 20% korting op alle sierkussens en verlichting in de winkel.

Deze fenomenale deals zijn slechts beschikbaar van 20 november tot en met 26 november 2023. Mis deze kans niet om je huis te transformeren met prachtige meubels en accessoires terwijl je geniet van geweldige kortingen tijdens onze Black Friday Sale bij Robbies!

Bekijk hier alle meubelen in de aanbieding

BLACK FRIDAY AANBIEDINGEN UITGELICHT

We lichten graag enkele geweldige pronkstukken voor je uit. Voor liefhebbers van comfort met een vleugje elegantie is de Bari eetkamerstoel een must-have. Met zijn sublieme zitcomfort en stijlvolle ontwerp zal deze stoel ongetwijfeld de eettafel een chique uitstraling geven.

Kies je liever voor een tijdloos design met een industriële twist? De Barossa eetkamerstoel is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met zijn verfijnde vormgeving en comfortabele zitting wordt dineren een waar genot.

Ben je op zoek naar het summum van loungen? De Trento hoekbank in antraciet kleur is een aanwinst voor elk modern interieur. Met zijn strakke lijnen, hoogwaardige afwerking en ultiem comfort is dit dé bank om heerlijk op te ontspannen na een lange dag. Direct uit voorraad leverbaar.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een statement piece voor hun interieur is er de Arlington vakkenkast XXL met visgraatmotief. Deze kast is niet alleen een opslagwonder, maar ook een visueel meesterwerk. Met zijn unieke visgraatmotief en ruime opbergruimte zal deze kast jouw favoriete decorstukken in de schijnwerpers zetten.

Nieuws overzicht