Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

15% korting op geurkaarsen

Geplaatst: 07-12-2023

Verwen jezelf of verras je dierbaren met de warme en uitnodigende geuren van WoodWick, perfect om de feestdagen sfeervol te maken. Geniet van de heerlijke geurvariaties die deze kaarsen bieden, van warme winterse aroma's tot verfrissende geurnoten die elke ruimte verlevendigen.

Ontvang nu 15% korting op de betoverende WoodWick geurkaarsen, exclusief beschikbaar in onze winkel. De aanbieding is geldig tot kerstavond 24 december 2023.

Kom langs en ontdek ons uitgebreide assortiment geurkaarsen van WoodWick, verkrijgbaar in verschillende maten en geuren. Profiteer van deze speciale feestdagenactie en geef jezelf of je geliefden een vleugje gezelligheid cadeau!

Deze aanbieding is alleen geldig in onze winkel, dus zorg ervoor dat je langskomt en profiteert van deze geweldige deal voor de feestdagen.

Bekijk het hele aanbod van WoodWick kaarsen

Cadeau tip voor de feestdagen

Op zoek naar het perfecte geschenk voor de feestdagen? Geurkaarsen zijn een tijdloos en sfeervol cadeau dat warmte en gezelligheid brengt tijdens de donkere wintermaanden. Ontdek onze uitgebreide collectie geurkaarsen, zoals de betoverende WoodWick kaarsen, verkrijgbaar in verschillende heerlijke geuren. Verras je dierbaren met de kalmerende ambiance die deze kaarsen creëren en geef ze een geschenk vol warmte en ontspanning voor de feestdagen. Met hun aangename geuren zijn geurkaarsen een geweldige manier om een vleugje luxe toe te voegen aan de feestelijke periode.

Nieuws overzicht