Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Interieuradvies aan huis

Wanneer u gaat verhuizen, verbouwen of gewoon een nieuwe inrichting in huis wilt, kunt u vaak wel interieuradvies gebruiken. De medewerkers van Robbies Hoogeloon hebben uiteraard veel kennis over meubelen en de styling hiervan in combinatie met accessoires. Wilt u inspiratie, stijladvies of informatie over het product? Kies voor interieuradvies aan huis.

Interieuradvies aan huis

De medewerkers van Robbies Meubelen geven graag interieuradvies aan huis. De specialisten hebben een enorm brede kennis over meubelen en styling hiervan. Interieuradvies aan huis staat gelijk aan interieuradvies op maat. Om een zo mooi mogelijk interieur te realiseren, luisteren we graag naar uw wensen. 

Wat u misschien niet wist, is dat Robbies Hoogeloon ook interieuradvies aan huis en op maat geeft. Pakt u het groots aan en wilt u een heel nieuw interieur, dan staan onze stylisten graag voor u klaar om u te adviseren bij deze keuzes. Onze stylisten hebben een brede en actuele kennis over het product en de interieurtrends van het moment. Van het kleur- en materiaalgebruik in de ruimte tot het kiezen van meubels en de bijbehorende accessoires. Samen met u zal er een plan opgesteld worden, zodat u straks van een gezellig en nieuw interieur kunt genieten.

Wilt u geen compleet nieuwe inrichting of laat het budget het simpelweg niet toe? Ook dan staat het team van Robbies graag voor u klaar. Een restyling kan al voor een geheel andere sfeer in huis zorgen. Door bijvoorbeeld alleen al een nieuw kleurtje op de muur, de inrichting van de meubels te veranderen of de accessoires te vervangen, komt u al een heel eind. U kunt natuurlijk zelf inspiratie opdoen bij ons in de winkel of in onze webshop.

Als u bij Robbies kiest voor een persoonlijk advies op maat, wordt u totaal ontzorgt voor al uw woonwensen. Samen met een van onze interieurstylisten, gaat u aan de slag om uw woning om te toveren tot uw droomhuis. U maakt uw woonwensen werkelijk met Robbies!

Kies voor interieuradvies van Robbies

Robbies Meubelen - Interieuradvies Brabant

Advies in de winkel

Zoals eerder beschreven kunt u veel inspiratie opdoen in onze winkel, maar wist u dat wij ook persoonlijk advies geven in de winkel? Om te zorgen dat wij voldoende tijd voor u hebben, raden wij u aan hiervoor een afspraak te maken. Bent u niet zo flexibel overdag en wilt u graag in de avond langskomen? Wij kunnen ook buiten de drukte om een afspraak plannen voor persoonlijk interieuradvies.

Interieuradvies in Brabant

Bent u op zoek naar betaalbaar interieuradvies in Brabant, dan zit u bij Robbies Meubelen in Hoogeloon goed. De winkel heeft een ideale ligging tussen de grote steden Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Uiteraard bent u van harte welkom in onze ruime showroom, waar we u graag van persoonlijk advies voorzien. Maak een afspraak en dan bieden wij u dé quality tijd die u nodig heeft, buiten de drukke uren om.

Interieuradvies in België

Bent u woonachtig in België, net over de grens met Nederland? En kunt u wel wat hulp gebruiken bij een nieuwe inrichting in uw huis? Naast interieuradvies aan huis in Nederland, kunnen wij ons ook verplaatsen naar België voor interieuradvies aan huis. Robbies Hoogeloon bevindt zich op zo’n half uurtje van Turnhout. Aarzel niet om contact op te nemen voor de mogelijkheden!

Advies voor bedrijfsinterieur

Ook wanneer u graag advies wilt voor het inrichten van uw bedrijf, staan wij voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw interieur voor uw restaurant of kantoor. Met de expertise, visie en inspiratie van het team van Robbies Hoogeloon, maken wij het tot een mooi resultaat.

Neem contact op

Experience store LABEL51

In onze showroom kunt u volop inspiratie opdoen in de Experience Store van LABEL51. Dit merk staat bekend om zijn industriële karakter en hiervan is een groot deel te vinden in onze winkel. Daarentegen kunnen veel meubelen van LABEL51 ook gecombineerd worden bij een andere woonstijl zoals landelijk of modern. Wilt u op uw gemak ideeën en inspiratie opdoen? Kom bij ons langs en ontdek de collectie van LABEL51.

Interieurtrends

Ga mee met de tijd en kies voor de nieuwste trends op het gebied van wonen. Bij Robbies Hoogeloon vindt u een ruim assortiment aan meubelen als banken, stoelen, tafels en kasten. Tevens bieden wij diverse woonprogramma’s in verschillende stijlen, die perfect kunnen zijn voor een geheel nieuwe inrichting. Welke past het beste bij een industrieel interieur? Of wilt u juist een landelijk en romantisch interieur? En hoe combineert u deze meubels nou het beste met accessoires, als kussens, een vloerkleed of poef? Onze stylisten geven u graag advies.

Wij hechten veel waarde aan het ‘bij de tijd blijven’. Daarom zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Interieurstyliste Sofie

Onze interieurstyliste Sofie brengt u graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op interieurgebied. Iedere maand kunt u een blog van haar lezen met daarin haar tips over bijvoorbeeld een industrieel interieur, hoe kies ik de beste eetkamerstoel of de juiste barstoel of barkruk voor in huis. Ook geeft zij geregeld woondecoratie tips en trends voor het seizoen.

Robbies Meubelen - Interieuradvies Brabant - LABEL51 Experience Store

Naar het blog

Woondecors Happy@Home

Om u een goede indruk te kunnen geven van diverse woonstijlen, hebben wij in onze winkel ook een aantal hoeken ingericht met leuke woonprogramma's van Happy@Home. De naam zegt het eigenlijk al, u wordt blij van deze meubels in uw huis. Zo kunt u kiezen uit industrieel en stoer, warm en landelijk of modern. Wie weet vindt u hierin het meubel dat bij uw stijl en interieur past en dat in combinatie met advies voor verdere inrichting.

Ontdek de meubels van Happy@Home

 

Super vriendelijk en heel behulpzaam nemen de tijd voor je wordt ook nog lekker kop en koffie en thee aangeboden met lekke cake ook het thuis leveren is heel goed en wordt netjes gedaan en verpakking met iets inelkaar zetten nemen ze allemaal weer mee is voor iedereenaan te raden om daar te kopen
Els kelders -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief