Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Interieur- en stylingadvies

Ontvang GRATIS interieuradvies in onze winkel

Is je interieur aan vernieuwing toe of vind je het gewoon lastig om je interieur mooi in te richten? Onze styliste Carolien geeft je graag advies! Gedurende 1 uur neemt zij de tijd om al jouw woonwensen door te nemen.

In de Oktober Woonmaand geven wij 3x een gratis interieuradvies weg.

Wil jij ook gratis interieuradvies t.w.v. € 250,- ? Plan dan nu jouw afspraak via de afsprakenplanner en dan zie we je graag snel in onze showroom.

Zaterdag 22 oktober 2022

10:00 tot 11:00 uur (vol)

12:30 tot 13:30 uur (vol)

15:00 tot 16:00 uur

Plan je afspraak

Wat vragen wij jou?

Wij vragen jou om je wensen en voorkeuren op een rijtje te zetten. Dit kan door het samenstellen van een moodboard of verzamelen van diverse afbeeldingen van mooie interieurs. Zo worden jouw persoonlijke voorkeuren duidelijk en ontzorgen we jou gemakkelijk in de keuzestress. Het is ook fijn als je de afmetingen van de woonruimte opschrijft en een aantal foto's van de huidige situatie kunt laten zien. 

Een tip: loop vooraf aan je afspraak alvast door onze showroom zodat je gemakkelijker kunt aangeven wat jouw woonstijl, wensen en voorkeuren zijn. Welke meubelen vind je mooi? Welke accessoires wil je terug laten komen?

Wat kun je verwachten?

Wij zitten vol creatieve ideeën en hopen jou in een uurtje een goed advies te kunnen geven. De styliste zal aan de slag gaan en ontwerpt een plattegrond met hierin meubelen, accessoires en kleuradviezen. 

Meer informatie over het GRATIS interieuradvies?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. 

GRATIS interieuradvies bij Robbies Meubelen