Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Boxspring kopen

Wilt u een nieuwe boxspring kopen? Slapen is heerlijk. Slapen is belangrijk. Daarom is een goed bed een must. Maar, je wilt ook niet teveel geld kwijt zijn aan een bed. Daarom is een boxspring de perfecte uitkomst. Want een boxspring ligt heerlijk, maar hoeft niet veel te kosten. 

Bekijk onze boxsprings

boxspring kopen in brabant

Een boxspring kopen

Als u een boxspring gaat kopen, dan zijn er een aantal dingen waar je naar kunt kijken. Allereerst de hoogte van het bed. Deze wordt onder andere bepaald door de dikte van het matras én de topper, de kleine matras die bovenop de normale matras ligt. Hierin kun je naar eigen gevoel een keuze maken. Vervolgens kunt u kijken naar wat voor matras u wilt. Hierin zijn een aantal mogelijkheden te onderscheiden. 

  • Pocketvering: bij deze vering zitten de veren in aparte zakjes. Hierdoor kunnen alle veren afzonderlijk van elkaar bewegen en zorgen zij zo voor optimaal ligcomfort. De veren zijn gemaakt van staaldraad en raken door de pockets om de veren heen niet in elkaar verstrikt.
  • Bonell: de Bonellmatras kenmerkt zich door de in elkaar verwoven veren. Hier zitten de veren dus niet afzonderlijk van elkaar verpakt. Dit matras heeft een hele goede ventilatie, wat het slaapgemak zeker ten goede komt.

Naast het kiezen van het matras is er ook nog keuze in het materiaal van het bed. Zo kunt u kiezen uit normale stoffen bekleding, maar ook voor lederen bekleding. Ten slotte is er zelfs de mogelijkheid om een elektrisch element toe te voegen om zo het bed verstelbaar te maken. Zo is er voor iedereen een boxspring die bij hem past.

Gaat u een boxspring kopen? Let dan goed op de maat van het bed. Zo is de ruimte in uw slaapkamer belangrijk, maar bepaald uw lengte natuurlijk ook de grootte van de boxspring. We hebben bij Robbies verschillende maten zoals een boxspring 140x200 of boxspring 160x200. Kom naar onze showroom en bekijk de maat die het beste bij u past.

Een goedkope boxspring kopen 

Een van de grootste voordelen van een boxspring is dat ze vaak niet heel duur zijn. Naar gelang de accesoires en uitvoering kun je bij Robbies Meubelen al een goedkope boxspring aanschaffen voor € 369,00. Mocht je wat meer luxe willen of het formaat iets aan willen passen, dan is dit ook nog mogelijk. Hierdoor kun je de prijs krijgen zoals jij hem wilt.

Neem een kijkje in het assortiment

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan eens in ons boxspring assortiment. Hier staan alle mogelijkheden, zoals een boxspring 140x200 of boxspring 160x200, en kun je zelf zien wat voor jou de beste bedcombinatie is. 

Bekijk ons assortiment

Maak uw slaapkamer helemaal compleet

Naast het enorm gevarieerd aanbod boxsprings van Robbies Meubelen, vindt u ook in onze webshop een dekenkist met handig opbergvak en diverse nachtkastjes. Deze producten, maken samen met een boxspring, uw slaapkamer helemaal af! Een combinatie van deze schitterende producten, zorgen ervoor dat uw slaapkamer een rustgevende, luxe en sfeervolle uitstraling heeft. Kies altijd producten in uw slaapkamer die volledig bij u past, hierdoor krijgt u de fijnste nachtrust en zult u er jarenlang van blijven genieten! 

Boxspring kopen

Openingstijden 

Kom gerust een langs in onze showroom. Niet alleen online vind je een diversiteit aan boxsprings, maar in onze showroom heeft u net zo veel keus! Aarzel dus niet te lang en test diverse boxsprings uit hoe ze liggen! Onze showroom is dagelijks geopend. Kies dus zelf een geschikt moment uit, wij verwelkomen u graag in onze winkel, gevestigd aan Hoofdstraat 18 in Hooge Loon. Stel gerust tijdens uw bezoek aan onze winkel vragen aan onze ervaren medewerkers. Zij geven u graag vrijblijvend informatie over de mogelijkheden, materialen en productspecificaties. Dus wilt u een boxpsring kopen? We heten u graag welkom in onze woonwinkel in Brabant

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag  10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

boxpsring kopen