Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Boxspring kopen

Slapen is heerlijk. Slapen is belangrijk. Daarom is een goed bed een must. Maar, je wilt ook niet teveel geld kwijt zijn aan een bed. Daarom is een boxspring de perfecte uitkomst. Want een boxspring ligt heerlijk, maar hoeft niet veel te kosten.

Een boxspring kopen

Als je een boxspring gaat kopen, dan zijn er een aantal dingen waar je naar kunt kijken. Allereerst de hoogte van het bed. Deze wordt onder andere bepaald door de dikte van het matras én de topper, de kleine matras die bovenop de normale matras ligt. Hierin kun je naar eigen gevoel een keuze maken. Vervolgens kun je kijken naar wat voor matras je wilt. Hierin zijn een aantal mogelijkheden te onderscheiden. 

  • Pocketvering: bij deze vering zitten de veren in aparte zakjes. Hierdoor kunnen alle veren afzonderlijk van elkaar bewegen en zorgen zij zo voor optimaal ligcomfort. De veren zijn gemaakt van staaldraad en raken door de pockets om de veren heen niet in elkaar verstrikt.
  • Bonell: de Bonellmatras kenmerkt zich door de in elkaar verwoven veren. Hier zitten de veren dus niet afzonderlijk van elkaar verpakt. Dit matras heeft een hele goede ventilatie, wat het slaapgemak zeker ten goede komt.

Naast het kiezen van het matras is er ook nog keuze in het materiaal van het bed. Zo kun je kiezen uit normale stoffen bekleding, maar ook voor lederen bekleding. Ten slotte is er zelfs de mogelijkheid om een elektrisch element toe te voegen om zo het bed verstelbaar te maken. Zo is er voor iedereen een boxspring die bij hem past.

Een boxspring kopen is niet duur

Een van de grootste voordelen van een bvoxspring is dat ze vaak niet heel duur zijn. Naar gelang de accesoires en uitvoering kun je bij Robbies Meubelen al een boxspring aanschaffen voor € 369,00. Mocht je wat meer luxe willen of het formaat iets aan willen passen, dan is dit ook nog mogelijk. Hierdoor kun je de prijs krijgen zoals jij hem wilt.

 

Boxspring kopen

Neem een kijkje in het assortiment

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan eens in ons boxspring assortiment. Hier staan alle mogelijkheden en kun je zelf zien wat voor jou de beste bedcombinatie is. En wil je even testen hoe ze liggen? Kom dan naar onze showroom

"Zeer tevreden over onze aankoop !"
Onze stoelen die we besteld hadden voldoen volledig aan onze verwachting ! Stipt op tijd geleverd ! Tevreden klant !!
Van Hoye Omer -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief